The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο – Ιρλανδία στις 18/6/2016 στις 16:00

Belgium-Ireland-18.06

Το Σάββατο στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα παιχτούν τρεις αγώνες, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση των εθνικών Βελγίου και Ιρλανδίας. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι Βέλγοι λίγο απρόσμενα έχασαν από την εθνική Ιταλίας με σκορ 0:2, και τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει όχι απλά να κερδίσουν στα εναπομείναντα παιχνίδια για την πρόκριση στα πλέι-οφ του τουρνουά, αλλά και να βελτιώσουν τη διαφορά τερμάτων.

Κενά στην άμυνα

Ο Marc Wilmots έχει πολύ ισχυρό line-up, ειδικά στη μεσαία γραμμή και τη γραμμή της επίθεσης, αλλά στην άμυνα οι Βέλγοι έχουν έλλειψη εκτελεστών. Σε κάποιο βαθμό ο παράγοντας αυτός επηρέασε την ήττα από τους Ιταλούς, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι υπήρχε και ένας άλλος παράγοντας. Τον Leonardo Bonucci δίκαια φωνάζουν «καθηγητή». Αυτός ο αμυντικός έδωσε μια καταπληκτική πάσα στον Giaccherini, ο οποίος επιδέξια έχει επεξεργαστεί την μπάλα και σκόραρε. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι “διάβολοι” χρειάζονται μόνο νίκη.

Επίμονοι στην επίθεση

Η εθνική Ιρλανδίας σκοπεύει να προκριθεί στα πλέι-οφ του Euro 2016, και για την ολοκλήρωση του έργου αυτού είναι απαραίτητο να κερδίζει τους αγώνες και να σκοράρει γκολ, αντίστοιχα. Στους Σουηδούς οι νησιώτες σκόραραν. Βέβαια, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το πλεονέκτημα. Τους “τρεις κορώνες” έσωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τρόμαξε με το πέρασμά του στη αριστερή πλευρά τους αμυντικούς και πάσαρε στη ζώνη του τερματοφύλακα. Ο Κλαρκ δεν μπόρεσε να ελέγξει  τα νεύρα του και έβαλε αυτογκόλ.

Πρόβλεψη

Μελλοντικοί αντίπαλοι είναι επιθετικές ομάδες, και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι αρκετά παιχνίδια του «βάθους», ήρθε η ώρα να παιχτεί το «ύψος». Οι Βέλγοι θα πάνε να σκοράρουν και, ως εκ τούτου, θα αποκαλύπτονται, δηλαδή, και η εθνική Ιρλανδίας θα έχει την ευκαιρία να σκοράρει το γκολ της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2,0 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *