The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο εναντίον Αίγυπτος

Belgium-Egypt-06.06

Διεθνές φιλικός αγώνας

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βέλγιο

Οι Βέλγοι προφανώς δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με τον αγώνα που έπαιξαν πριν από λίγες ημέρες εναντίον της πορτογαλικής εθνικής ομάδας. Ο αγώνας έληξε 0:0. Δεδομένου ότι οι Βέλγοι έπαιξαν με ισχυρότερη σύνθεση, ενώ οι Πορτογάλοι εξακολουθούν να υποφέρουν χωρίς τον Ρονάλντο, σε φιλικούς αγώνες. Στον επερχόμενο αγώνα με τους Αιγυπτίους, φαίνεται πως η ευρωπαϊκή εθνική πρέπει να κερδίσει σίγουρη νίκη, αλλά μετά τα τελευταία αποτελέσματα και των δύο εθνικών δεν υπάρχει πια σιγουριά.

Αίγυπτος

Οι Βέλγοι πέτυχαν 0:0 με τους Πορτογάλους, ενώ οι Αιγύπτιοι πήγαν ακόμα περισσότερο και έπαιξαν το ίδιο 0:0 με τους τρομοκράτες της Κολομβίας, Κολομβία και Βέλγιο, κατά τη γνώμη μου, μοιάζουν στις δυνάμεις! Οι «Φαραώ» ξέρουν να κλειστούν ποιοτικά στην άμυνα, και με δεδομένο το γεγονός ότι ο Σαλάχ συνεχίζει να ανακάμπτει από το βρώμικο ανάδοχο Ράμος στον τελικό του Champions League, μπροστά την Αίγυπτο περιμένει πλήρη απόγνωση, και το μόνο που μένει στους Αφρικανούς είναι να καθίσουν και να περιμένουν το 0:0 στην εστία τους.

Πρόβλεψη

Όπως είπα, να πάρετε τη νίκη του Βελγίου, για παράδειγμα, ακόμη και με ένα μικρό χάντικαπ (-1) είναι αρκετά επικίνδυνο, ίσως ξαφνικά οι Βέλγοι και σε αυτόν τον αγώνα θα παραμείνουν με ξηρό φαγητό. Το να πάρετε θετικό χάντικαπ στην Αίγυπτο είναι επίσης ανασφαλές, καθώς ίσως ξαφνικά οι Ευρωπαίοι θα παίξουν με όλη τους τη δύναμη στην επίθεση και θα στείλουν στους “Φαραώ” πολλά γκολ. Οπότε μένει ένα πολύ καλό στοίχημα για το συγκεκριμένο αγώνα: Και οι δύο θα σκοράρουν – όχι! Η άμυνα των Βέλγων είναι αρκετά αξιόπιστη, η Αίγυπτος μπροστά τα έχει όλα πολύ σκούρα. Έτσι τουλάχιστον η Αίγυπτος σε αυτόν τον αγώνα δεν θα σκοράρει. Και σε αυτή την περίπτωση το στοίχημα θα περάσει με επιτυχία!


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *