The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βέλγιο – Ελλάδα

Belgium-Greece-25.03

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Φάση ομίλων

Σάββατο, 25 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Τόπος διεξαγωγής:  “Korol Boduen“, Βρυξέλλες

Η εθνική Βελγίου το επόμενο Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την εθνική Ελλάδας. Στο τρέχον προκριματικό τουρνουά οι Έλληνες αποτελούν και πάλι μια δύναμη, σε αντίθεση με το αποτέλεσμα των προκριματικών για το Euro 2016, όταν οι Έλληνες δεν έμοιαζαν με τον εαυτό τους. Παρά τις επιτυχίες των μελλοντικών φιλοξενούμενων, οι εταιρείες στοιχημάτων στο επερχόμενο παιχνίδι θεωρούν ότι οι Βέλγοι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν τρεις βαθμούς και να εδραιώσουν περαιτέρω τη θέση στη βαθμολογία στο προκριματικό όμιλο Η.

Μόνο νίκες

Η εθνική του Βελγίου σε τέσσερις τελευταίους αγώνες μόνο κέρδιζε: 3:0 με την Κύπρο, 4:0 με τη Βοσνία, 6:0 με την Γιβραλτάρ και 8:1 στον αγώνα με την εθνική Εσθονίας. Ακόμη και από αυτές τις στατιστικές είναι σαφές ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πολύ δυνατοί. Αυτή η ομάδα έχει μια μεγάλη επιθυμία να προκρατήσει τη θέση στον τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Δεύτερη στον όμιλο

Η εθνική Ελλάδας μετά από τέσσερα παιχνίδια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του προκριματικού ομίλου H, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 10 πόντοι και διαφορά δύο πόντων από τους Βέλγους. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στο Γιβραλτάρ, Κύπρο, Εσθονία, η ισοπαλία συνέβη στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βοσνία. Για να δικαιούνται την πρώτη θέση στον όμιλο, οι Έλληνες πρέπει να κερδίζουν πόντους στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά με κάθε ειλικρίνεια μπορούμε να πούμε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί η επιτυχία στο Βέλγιο.

Πρόβλεψη

Οι Βέλγοι στο τρέχον προκριματικό τουρνουά δείχνουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ώριμοι για μεγάλες νίκες, οπότε από αυτή την ομάδα θα πρέπει να αναμένουμε τη μέγιστη δραστηριότητα στο επερχόμενο παιχνίδι, η οποία σίγουρα θα οδηγήσει τους μελλοντικούς γηπεδούχους σε μια άλλη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνική  Βελγίου με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,53.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *