The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βάσκο ντα Γκάμα εναντίον Σάντος

VascodaGama-Santos-16.07

Σέριε Α΄ Βραζιλίας

Κυριακή, 16 Ιουλίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Εστάντιο Σάο Ζανουάριο, Ρίο ντε Τζανέιρο

Η Βάσκο ντα Γκάμα μετά την συντριπτική εκτός έδρας νίκη επί της Βικτόρια θα παίξει με τη Σάντος εντός έδρας της. Στη συνάντηση αυτή οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν ότι η Βάσκο ντα Γκάμα έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούμε και τη Σάντος, γιατί αυτή η ομάδα παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, κάτι που το απέδειξε στο τελευταίο παιχνίδι της, νικώντας την Ατλέτικο Μινέιρο εκτός έδρας.

Εντός έδρας Βάσκο ντα Γκάμα

Η Βάσκο ντα Γκάμα από τους 19 βαθμούς αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο της Σέριε A, 15 πήρε στα παιχνίδια εντός έδρας και μόνο τέσσερα εκτός έδρας. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη ήρθε στα παιδιά από το Ρίο ντε Τζανέιρο στον τελευταίο γύρο, και πριν από αυτό ήταν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια αυτή η ομάδα έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Έχει αποκτήσει τη φόρμα

Η Σάντος απόκτησε τη φόρμα, αυτή η ομάδα σε τρία τελευταία παιχνίδια μόνο κέρδιζε, και όχι οποιονδήποτε, αλλά την Ατλέτικο Παραναένσε, Σάο Πάολο και Ατλέτικο Μινέιρο, δηλαδή αρκετά αξιοπρεπείς ομάδες της Βραζιλίας. Στη βαθμολογία η Σάντος μετά από τη νίκη στην Ατλέτικο Παραναένσε ανέβηκε στην υψηλή δεύτερη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 23 πόντοι, 12 μονάδες διαφορά από τον ηγέτη Κορίνθιανς. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Βραζιλίας έχει ακόμα μέλλον, οπότε τα «ψάρια» σίγουρα ελπίζουν ακόμα να αγωνιστούν για τον τίτλο πρωταθλήτριας της Βραζιλίας.

Πρόβλεψη

Η Σάντος εκτός έδρας έχασε μόνο δύο αγώνες από τους έξι στη Σέριε A, αυτή η ομάδα έχει ακόμα ευκαιρία για τον τίτλο πρωταθλήτριας Βραζιλίας, έτσι υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι η Βάσκο ντα Γκάμα στην επερχόμενη συνάντηση θα καταφέρει να νικήσει τα «ψάρια». Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βάσκο ντα Γκάμα έχει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Σάντος δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *