The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αυστρία – Ολλανδία στις 4/6/2016, 21:30

Австрия-Нидерланды-4.06

Το ερχόμενο Σάββατο ένας από τους συμμετέχοντες στο επόμενο Euro-2016 η εθνική της Αυστρίας θα παίξει εντός έδρας με τους Ολλανδούς, οι οποίοι δεν προκρίθηκαν στο ηπειρωτικό διαγωνισμό, αλλά παρά το γεγονός αυτό, διενεργούν πολύ δραστήρια προετοιμασία της εκστρατείας. Ο Danny Blind κοιτάζει μαζικά τους νέους παίκτες και ασκεί τα καινούρια συστήματα.

Μυθικό αυτογκόλ ο Αλάμπα

Παραμονή του Euro-2016 η εθνική της Αυστρίας θα πραγματοποιήσει το δεύτερο φιλικό. Ο πρώτος αγώνας προετοιμασίας για τους παίκτες του Marcel Koller πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου κόντρα στην εθνική Μάλτας και τελείωσε με την ελάχιστη επικράτηση με σκορ 2:1. Οι Αυστριακοί αποφάσισαν την έκβαση της συνάντησης, ακόμη στο 20ο λεπτό, σκοράροντας δύο γκολ, και στη συνέχεια σε όλο το ματς επεξεργάζονταν τα τακτικά τους σχέδια, σχεδόν δεν αφήνοντας τον αντίπαλο να πλησιάσει την πύλη του Λίντνερ. Όμως, το γκολ στο τέρμα των Αυστριακών έχει συμβεί, και ο εκτελεστής του ήταν αμυντικός της Μπάγερν και αρχηγός των Αυστριακών ο Αλάμπα.

Καλό παιχνίδι με τους Πολωνούς

Εάν με τους Ιρλανδούς η εθνική Ολλανδίας δεν φαινόταν η καλύτερη και ισοπαλία στο ματς με τους “πράσινους” έχει γίνει μια μεγάλη επιτυχία για τους “πορτοκαλί”, στον αγώνα κατά της Πολωνίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 1 Ιουνίου, η ομάδα του Danny Blind φαινόταν πολύ καλά και πλήρως άξια πήρε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι με σκορ 2:1. Αν οι Ολλανδοί με τους Αυστριακούς θα παίξουν στο ίδιο επίπεδο όπως με τους Πολωνούς, οι “πορτοκαλί” έχουν το δικαίωμα να αναμένουν τη θετική έκβαση για τον εαυτό τους και στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Ολλανδία παίζει καλά σε εκτός έδρας αγώνες, τουλάχιστον τα δύο τελευταία ματς οι “πορτοκαλί” δεν έχασαν. Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι δεν θα χάσουν στην επικείμενη συνάντηση από τους Αυστριακούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ολλανδίας δε θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία 365bet.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *