The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αυστρία – Μάλτα στις 31/5/2016, 21:30

Австрия-Мальта-31-05

Η εθνική Αυστρίας προκρίθηκε στον τελικό γύρο του Euro-2016, και ξεκινά την προετοιμασία για αυτό το τουρνουά. Η επιλογή του αντίπαλου για προετοιμασία για το διαγωνισμό έπεσε στο νάνο τη Μάλτα. Ειλικρινά, είναι αρκετά περίεργο να υπάρχει ένας τέτοιος αντίπαλος στο φιλικό αγώνα την παραμονή του διαγωνισμού, ερώτημα: τι μπορεί να εξασκεί κανείς όταν ο αντίπαλος είναι αισθητά ασθενέστερος;

Μόνο δύο παιχνίδια

Ο Marcel Koller αποφάσισε να μην επιβαρύνει τους παίκτες του πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα ξεκινήσει σύντομα στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας. Μόνο δύο παιχνίδια πριν το Euro-2016, ο πλησιέστερος αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου με την αδύναμη Μάλτα, αγώνας για ζέσταμα. Στις 4 Μαΐου η «Das Team» θα παίξει με τους Ολλανδούς, και ήδη στις 14 την περιμένει το ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατά της ουγγρικής ομάδας.

Η εθνική Μάλτας, βέβαια, δεν μπορεί να θεωρηθεί η πιο αδύναμη στην Ευρώπη. Υπάρχουν ακόμα Γιβραλτάρ και Ανδόρα, αλλά σε σύγκριση με την αυστριακή ομάδα η ενδεκάδα του Pietro Hedin φαίνεται περισσότερο από μέτρια. Στα τελευταία πέντε της παιχνίδια η εθνική Μάλτας έχει καταφέρει να παίξει ισοπαλία και να σημειώσει ένα πόντο στο ματς με τους Μολδαβούς, αλλά δεν σκόραρε ούτε ένα γκολ στην πύλη του αντιπάλου. Ενώ το πραγματικό επίπεδο της νησιώτικης ομάδας αυτής έδειξαν στις 27 Μαΐου οι Τσέχοι, οι οποίοι επικράτησαν της Μάλτας με σκορ 6:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αυστρίας έχει αρκετά καλή άμυνα, τουλάχιστον, για τη σημερινή ομάδα της Μάλτας η άμυνα της ενδεκάδας του Κόλλερ θα πρέπει να αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο, διότι έχουν πρόβλημα με το να σκοράρουν οι παίκτες της Μάλτας. Με τη σειρά τους οι Αυστριακοί στο επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένοι, διότι πολύ σύντομα αρχίζει το Euro-2016. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Goal/goal – όχι με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *