The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μινέιρο – Μποταφόγκο στις 01/07/2016 στις 03:00 π.μ.

Atletico-MG-BotafogoRJ-01.07

Στο πλαίσιο του 12ου γύρου της Βραζιλιάνικης Serie A η Ατλέτικο Μινέιρο από Μπέλο Οριζόντε εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μποταφόγκο, η οποία στον προηγούμενο γύρο εντυπωσιακά κατάφερε να κερδίσει τον ηγέτη του πρωταθλήματος Ιντερνασιονάλ στον εκτός έδρας αγώνα. Τους μελλοντικούς αντίπαλους στην κατάταξη χωρίζουν μόνο τέσσερις μονάδες, αλλά οι θέσεις των ομάδων ταυτόχρονα διαφέρουν πολύ.

Προς το παρόν όγδοοι

Τα “κοκόρια” έχουν αποκτήσει καλή φόρμα, που αποδεικνύεται από τα τελευταία τους αποτελέσματα: τρεις νίκες σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας: 3:0 με Πόντε Πρέτα, 2:1 Κορινθίανς και 1:0 με την Αμερική Μινέιρο. Μετά από 11 παιχνίδια στο ενεργητικό της ομάδας του Μαρσέλο Ολιβέιρα είναι 16 πόντοι και όγδοη θέση στην κατάταξη της Βραζιλιάνικης Serie A, κατά μέσο όρο στην έδρα τους τα “κοκοράκια” σκοράρουν 1,5 γκολ ανά παιχνίδι, και χάνουν 1,3.

Στη ζώνη του υποβιβασμού

Αν η Ατλέτικο Μινέιρο βελτιώνει γρήγορα τη θέση της στην κατάταξη, η Μποταφόγκο, παρά τη νίκη εκτός έδρας επί της Ιντερνασιονάλ στον προηγούμενο γύρο του πρωταθλήματος της Βραζιλίας παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού του ελίτ τμήματος της χώρας. Επί του παρόντος στο ενεργητικό της «Μεγάλης φωτιάς» είναι 12 πόντοι και 17η θέση. Κατά μέσο όρο σε εκτός έδρας αγώνες η Μποταφόγκο σκοράρει ένα γκολ. Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μινέιρο προσπαθούν να μπουν σε τετράδα ισχυρότερων στην Serie A, και για αυτό θα πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι. Η Μποταφόγκο βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του ποδοσφαίρου της, κάτι που οδήγησε σε νίκη επί της Ιντερνασιονάλ, που σημαίνει ότι τα “κοκοράκια” θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στην άμυνα, αλλιώς δεν θα δουν τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,41 στην εταιρεία William Hill.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *