The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα

AtléticoMadrid-Barcelona-26.02

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Δύο ισπανικοί γίγαντες Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπατσελόνα θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Παρά τον παράγοντα της έδρας, ο οποίος σε αυτή τη συνάντηση θα είναι στην πλευρά των «στρωματάδων» και καλής φόρμας της ομάδας από την ισπανική πρωτεύουσα, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι Καταλανοί σε αυτή την αντιπαράθεση θα έχουν υπεροχή. Με αυτή τη γραμμή μπορούμε να συμφωνήσουμε, διότι δεν αρκεί το γεγονός ότι η Μπάρτσα αυτή τη σεζόν στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος παίζει ωραία εκτός έδρας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο μέσα Σαββατοκύριακου έπαιξε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη γερμανική Μπάγερ, το οποίο κατάφερε να κερδίσει με σκορ 4:2.

Κυνηγώντας την τριάδα

Στην τρέχουσα σεζόν η Ατλέτικο δεν καταφέρνει τα πάντα όπως θα ήθελε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Στη Πριμέρα υπάρχουν προβλήματα, η αποχή από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι επτά μονάδες, συν οι “βασιλιάδες” έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Αλλά υπάρχει ακόμα το Champions League, όπου οι  «στρωματάδες», προφανώς, θα προκριθούν στους προημιτελικούς.

Μια εβδομάδα ξεκούρασης

Σε αντίθεση με την Ατλέτικο, η οποία έπαιξε ματς μέσα της εβδομάδας εναντίον Μπάγερ, η Μπάρτσα ξεκουραζόταν και ετοιμαζόταν για τον αγώνα εναντίον της ομάδας από την ισπανική πρωτεύουσα. Μετά την ήττα από τη Παρί Σεν Ζερμέν, οι πιθανότητες των Καταλανών να προκριθούν στους προημιτελικούς του Champions League έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, δηλαδή όλες τις προσπάθειές τους οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα επικεντρώσουν στην Πριμέρα.

Πρόβλεψη

Η Μπατσελόνα ξέρει να παίξει με την Ατλέτικο. Σαν παράδειγμα μπορούν να αναφερθούν οι πρόσφατες ημιτελικοί αγώνες στο Κύπελλο του Βασιλιά, ο νικητής των οποίων υπήρξε η ομάδα της Καταλονίας. Επιπλέον, στην Ατλέτικο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μπορεί απλά να μην αρκέσει η φρεσκάδα, επειδή ο αγώνας κόντρα στη Μπάγερ ήταν πολύ ενεργοβόρος. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Μπατσελόνα δε θα χάσει με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *