The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Τσέλσι

AtleticoMadrid-Chelsea-27.09

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

27/09/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Μαδρίτη, όπου οι  “στρωματάδες” θα φιλοξενούν στο νέο τους στάδιο “Wanda Metropolitano” τη Τσέλσι Λονδίνου. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά τη σεζόν, έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στο τρέχον Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πιθανό στο επόμενο παιχνίδι να αποφασιστεί η μοίρα της πρώτης θέσης στον όμιλο, οπότε η συγκέντρωση τόσο της ισπανικής ομάδας όσο και της βρετανικής, θα είναι στο μέγιστο.

Στη δεύτερη θέση

Μετά τη νίκη της Ατλέτικο πάνω στη Σεβίλλη στον έκτο γύρο της Πριμέρα, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό των αγοριών του Simeone υπάρχουν 14 βαθμοί, η διαφορά από τη Μπαρτσελόνα, η οποία μέχρι στιγμής μόνο κερδίζει, είναι τέσσερις μονάδες. Στον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο πήγε στη Ρώμη για να παίξει με τη Ρόμα. Στο πρώτο ημίχρονο οι “λύκοι” φαινόταν καλύτερα, αλλά το δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης παρέμεινε στο λογαριασμό των “αθλητών”.

Ήττα του Αζερμπαϊτζάν

Αν η Ατλέτικο έπαιξε ισοπαλία με τη Ρόμα, οι Λονδρέζοι την πρώτη ημέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησαν με σκορ 6:0 την Καραμπάχ. Μετά τους Αζέρους οι «μπλε» έπαιξαν ισοπαλία 0:0 στην Premier League με την Άρσεναλ, κέρδισαν 5:1 στο Λιγκ Καπ τη Νότιγχαμ Φόρεστ, 4:0 εκτός έδρας στο Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τη Στόουκ. Η φόρμα των Λονδρέζων είναι εξαιρετική, η ομάδα σχεδόν δεν χάνει τους στόχους, σημειώνοντας τακτικά γκολ.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στον κόσμο, περίπου το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την Τσέλσι. Για το λόγο αυτό δεν αξίζει να περιμένουμε ένα πολύ παραγωγικό ποδόσφαιρο από την προσεχή συνάντηση. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι “στρωματάδες” στην έδρα τους χάνουν εξαιρετικά σπάνια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για την επικείμενη συνάντηση είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει + under 3.5 με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *