The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα – Μίλαν

Atalanta-Milan-13.05

Διαγωνισμός:  Σέριε A

Τόπος διεξαγωγής:  Stadio Atleti Azzurri dItalia“, Μπέργκαμο

Ημερομηνία αγώνα:  13/05/2017 09:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Αταλάντα και η Μίλαν θα παίξουν μεταξύ τους το επόμενο Σάββατο στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Σέριε A Ιταλίας. Η ομάδα από το Μπέργκαμο σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, τα αγόρια του Γκασπερίνι έχουν πολύ καλή σεζόν και για να προκριθούν στη ζώνη του Europa League οι «μαύρο-μπλε» θα αρκεστούν και με ένα βαθμό στους τρεις τελευταίους αγώνες, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να αμφιβάλουμε ότι η ομάδα θα παίξει έναν εντός έδρας αγώνα αποκλειστικά για να κερδίσει.

Συγκλονιστική Αταλάντα

Η Αταλάντα σε επτά τελευταία παιχνίδια δεν έχασε ποτέ: ισοπαλία με Σασουόλο, Ρόμα, Γιουβέντους και Ουντινέζε, και νίκες επί της Πεσκάρα, Τζένοβα και Μπολόνια. Στην κατάταξη της Σέριε A οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 65 βαθμούς στο ενεργητικό, η έκτη θέση σίγουρα θα είναι του Champions League. Μεταξύ Αταλάντα και Ίντερ, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση, είναι επτά βαθμούς χάντικαπ.

Ο αγώνας για την Ευρώπη

Με τη σειρά της η Μίλαν επίσης αγωνίζεται για τη θέση στο Europa League, τώρα στο ενεργητικό των «ροσονέρι» είναι 59 πόντοι, έκτη θέση και τρεις βαθμούς χάντικαπ από την Ίντερ. Εκτός από την Αταλάντα η Μίλαν έχει μπροστά την Μπολόνια εντός και την Κάλιαρι εκτός έδρας. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια μπορούμε να περιμένουμε, με συγκεκριμένο σενάριο, έξι βαθμούς, έτσι ώστε η Μίλαν στο Μπέργκαμο θα είναι ικανοποιημένη και με την ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα θα προσπαθήσει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά η Μίλαν επίσης δεν θα πει όχι στη νίκη, επειδή οι «ροσονέρι» αγωνίζονται με την Ίντερ για το Europa League. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στο μηδενικό χάντικαπ της Αταλάντα, η οποία παίζει εξαιρετικά εντός έδρας της, ενώ η Μίλαν μπορεί να παίξει ισοπαλία, για περισσότερα μπορεί να μη φτάσουν οι δυνάμεις της ενδεκάδας του Montella. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *