The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Έβερτον

Atalanta-Everton-14.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη,  14/09/2017 08:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore, Ρέτζο νελλ’Εμίλια

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Πέμπτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της ιταλικής Αταλάντα και της Έβερτον. Και οι δύο ομάδες αντιπροσωπεύουν κορυφαία πρωταθλήματα, και για τις δύο ομάδες το Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο στο Champions League, επειδή στα εθνικά τους πρωταθλήματα οι μελλοντικοί αντίπαλοι δύσκολα να μπορέσουν να μπουν στο TOP-4. Για το λόγο αυτό, όσο από την Αταλάντα, τόσο και από την Έβερτον μπορεί να αναμένεται η σεβαστή στάση απέναντι στον δεύτερο σημαντικότερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Μετά από τρεις γύρους

Η Αταλάντα είχε δύσκολο ξεκίνημα στη Σέριε A, οπότε μην δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι η ομάδα έχει μόνο τρεις βαθμούς μετά από τρεις γύρους. Την πρώτη αγωνιστική μέρα η Αταλάντα έχασε σε ισότιμη μάχη εντός έδρας από τη Ρόμα 0:1, έχασε από τη Νάπολι 1:3 στη δεύτερη αγωνιστική, αλλά κατάφερε να σκοράρει γκολ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Αταλάντα εντός έδρας νίκησε τη Σασουόλο.

Η Έβερτον του «πάτους»

Η αναχώρηση του Λουκάκου θα έχει συνέπειες για την Έβερτον, κάτι που είναι ήδη εμφανές από τα αποτελέσματα των “ζαχαρωτών”, που έχασαν από την Τσέλσι, Τότεναμ, δυσκολεύτηκαν να φέρουν ένα βαθμό από το Μάντσεστερ. Η σημερινή Έβερτον δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, αυτό παρακινεί περαιτέρω τον Κόεμαν για τα επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα, καθώς και η Έβερτον εκτός σεζόν έχει αποδυναμωθεί. Είναι πολύ πιθανό ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν νέοι ηγέτες στην Αταλάντα, αλλά προς το παρόν αυτή η ομάδα φαίνεται πιο αδύναμη από την περασμένη σεζόν. Η Έβερτον πάει στην Ιταλία για να παίξει με τον δεύτερο αριθμό, θα είναι ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στον αγώνα του «πάτους» δείχνει καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5  με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *