The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Σασουόλο

010-Atalanta-Sassuolo-26.05

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Σασουόλο   

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του τριακοστού όγδοου γύρου της Σέριε Α Ιταλίας θα συναντηθούν ο πραγματικός υποψήφιος για το Champions League και η μεσαία ομάδα που δεν διεκδικεί τίποτα. Και παρόλο που οι γηπεδούχοι της συνάντησης είναι ονομαστικά οι παίκτες της Αταλάντα, τυπικά θα παίξει στο γήπεδο της Σασσουόλο στο Reggio Emilia.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι Bergamosks έπαιξαν ισοπαλία με την Γιουβέντους (1:1), αλλά πριν από αυτό σημειώθηκαν θεαματικές νίκες 2:1 στη Τζένοα, 3:1 στη Λάτσιο, 2:0 στην Ουντινέζε και 2:1 στη Νάπολι. Μια τόσο ωραία αγωνιστική φόρμα επέτρεψε στους παίκτες του Gasperini να ανέβουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 74:45.

Η Σασσουόλο είναι η δέκατη με 43 βαθμούς στο ενεργητικό, συμπληρωμένους με τη διαφορά τερμάτων 52:57. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα η ομάδα έχει επανειλημμένα γίνει σοβαρό εμπόδιο για τους αντιπάλους της: νίκησε 1:0 τη Φιορεντίνα, ισοπαλία 0:0 με τη Ρόμα, 2:2 με τη Φροζινόνε και 1:1 με τη Ουντινέζε , ενώ υπέστη ήττα μόνο στον αγώνα με τη Τορίνο 2:3.

Πρόβλεψη

Παρά το γεγονός ότι η Αταλάντα θεωρείται ξεκάθαρο φαβορί αυτής της συνάντησης, δεν θα περάσει εύκολα. Επειδή ο αντίπαλος είναι σε θέση να κάνει τη ζωή κόλαση για τους «μπλε-μαύροθς» και τουλάχιστον να αποφύγει καταστροφικό φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σασουόλο με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *