The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή – Ονδούρα στις 28/5/2016, 02:30 π.μ.

Аргентина-Гондурас-28.05

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν μερικά φιλικά παιχνίδια, ένα εκ των οποίων είναι αναμέτρηση των εθνικών της Αργεντινής και της Ονδούρας. Φαβορί, και μάλιστα ισχυρό σε αυτόν τον αγώνα, οι εταιρείες έχουν χρίσει την ομάδα από τη Νότια Αμερική. Δεν κάνει μόνο που ο αγώνας θα λάβει χώρα στην πατρίδα του Μέσι, αλλά και η σύνθεση της ομάδας του Gerardo Martino είναι πιο ισχυρότερη από εκείνη της εθνικής της Ονδούρας.

Οι Αργεντινοί έχουν καιρό να παίξουν φιλικούς, ο τελευταίος αγώνας ήταν στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο αντίπαλος των «λευκό-μπλε» ήταν η εθνική του Μεξικού. Η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 2:2. Γενικώς πρέπει να ειπωθεί ότι στους φιλικούς η εθνική της Αργεντινής, σε αντίθεση με τα επίσημα παιχνίδια, συχνά παίζει αρκετά λαμπρά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε μπορούμε να περιμένουμε διασκεδαστικό επερχόμενο αγώνα.

Σκέψεις για το Μουντιάλ

Η ομάδα του Jorge Luis Pinto κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος έχει ήδη προλάβει να παίξει δύο φιλικούς αγώνες: με την εθνική της Νικαράγουα (κερδίζοντας 3:1) και την εθνική της Γουατεμάλας (ήττα 1:3). Αν και δεν είχε τους πιο ισχυρούς αντιπάλους οι «Los Catrachos» έχαναν και στους δύο αγώνες, ο μέσος αριθμός παθητικών τερμάτων σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι δύο. Με την ιδιότητα αυτή της Ονδούρας δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσα γκολ θα χάσει από τους Αργεντινούς.

Πρόβλεψη

Η ομάδα του Martino ξεκίνησε την προετοιμασία για το Κύπελλο της Αμερικής. Οι “Λευκό-μπλε” δεν μπορούν με τίποτα να κερδίσου τουλάχιστον κάποιο τρόπαιο, παρά το γεγονός ότι έχουν μία από τις ισχυρότερες συνθέσεις στον κόσμο. Υπήρχαν φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, της τελευταίας Κόπα. Ο επερχόμενος διαγωνισμός, που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια καλή ευκαιρία για το Μέσι και ους συνεταίρους του να διακόψουν οριστικά τη σειρά από αποτυχίες, και η εθνική της Ονδούρας είναι ένα καλό μηχάνημα για εξάσκηση πριν από το διαγωνισμό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη μας για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό όβερ 2,5 στην Αργεντινή με απόδοση 1,57 στην εταιρεία WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *