The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή εναντίον Κολομβία

argentina-colombia-16-11

Φάση ομίλων CONMEBOL προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, 1:30 π.μ.

Ντελ Μπισεντενάριο

Η εθνική Αργεντινής, παρά τη σύνθεσή της με πολλά αστέρια, δεν προκαλεί αίσθηση με τα παιχνίδια της στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ο μελλοντικός αντίπαλος της ομάδας του Μέσι θα είναι πολύ ισχυρή εθνική Κολομβίας, η οποία με τη σειρά της αυτή τη στιγμή πέφτει στη λίστα των επιλεγμένων. Παρά τη μην καλύτερη φόρμα της εθνικής Αργεντινής, οι εταιρείες στοιχημάτων περιμένουν από αυτή την ομάδα να βελτιώσει τα αποτελέσματα στο προσεχές μέλλον.

Η βελτίωση αναμένεται

Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις στο πλαίσιο της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική Αργεντινής έχει δύο ισοπαλίες με τη Βενεζουέλα και το Περού, καθώς και δύο ήττες από την Παραγουάη και τη Βραζιλία. Μετά από 11 παιχνίδια στο ενεργητικό της ομάδας του Edgardo Bauza είναι 16 πόντοι και η έκτη θέση στην κατάταξη των ομάδων της Νότιας Αμερικής. Από τη μία πλευρά η κατεχόμενη θέση δεν είναι η καλύτερη, από την άλλη όμως, μέχρι το τέταρτο Ισημερινό είναι μόνο μια μονάδα αποχή.

Προς το παρόν τρίτοι

Με τη σειρά της, η εθνική Κολομβίας είναι μόνο μία μονάδα μπροστά από τους Αργεντινούς, αν και κατέχει ταυτόχρονα την υψηλή τρίτη θέση στον πίνακα προκριματικής κατάταξης. Αυτή η κατάσταση δεν επιτρέπει στην ομάδα των Κολομβιανών στο επερχόμενο παιχνίδι να χάσουν, αφού η ήττα θα επιφέρει τουλάχιστον την απώλεια της τρίτης θέσης, ίσως ακόμη και τον αποκλεισμό από την τετράδα των ισχυρότερων.

Πρόβλεψη

Η εθνική Αργεντινής σε όλα τα κριτήρια είναι ισχυρότερη από τους μελλοντικούς αντιπάλους της, επιπλέον, ο ίδιος ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας του Bauza. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν στο επερχόμενο παιχνίδι τους Αργεντινούς ξεκάθαρο φαβορί, και αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένης της κατάστασης. Τα αστέρια της Αργεντινής είναι υποχρεωμένοι να παίξουν στο επερχόμενο αγώνα σε υψηλό επίπεδο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της εθνικής Αργεντινής με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *