The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή εναντίον Ισλανδία

Argentina-Iceland-16.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Σπαρτάκ. Ρωσία. Μόσχα

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο γύρο του ομίλου Δ μας περιμένει ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ του φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου και του απόλυτου αρχάριου του τουρνουά. Θα καταφέρουν οι Ισλανδοί για άλλη μια φορά να κάνουν όλους να μιλάνε για αυτούς με θαυμασμό;

Η εθνική της Αργεντινής δύσκολα προκρίθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καταλαμβάνοντας στο προκριματικό τουρνουά της Νότιας Αμερικής μόνο την τέταρτη θέση. Στο Μουντιάλ θα αναγκαστεί να παίξει με ισχυρούς Ισλανδούς, Κροάτες και Νιγηριανούς. Σε κάθε παιχνίδι οι Αργεντινοί θα αγωνιστούν για ζωή ή θάνατο. Όλα εξαρτώνται από τη κατάσταση του Λιονέλ Μέσι. Εάν ο Μέσι αποκλειστεί από το παιχνίδι, τότε η ενδεκάδα του Χόρχε Σαμπαόλι θα έχει σοβαρά προβλήματα όσον αφορά τη δημιουργία και την εφαρμογή των ευκαιριών.

Οι Ισλανδοί είναι ειδικοί στο παιχνίδι στον αμυντικό. Στην επιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχασαν μόνο επτά γκολ σε δέκα παιχνίδια. Η συνάντηση με τους Αργεντινούς είναι τέλεια δοκιμή για τους παίκτες του Χέιμιρ Χάλγκριμσον. Θα καθορίσει το σημερινό επίπεδο της εθνικής ομάδας και θα υποδείξει σαφώς τις προοπτικές της να αποδώσει καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Με ένα τεράστιο βαθμό πιθανότητας οι πιο πεπειραμένοι Αργεντινοί θα πρέπει να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Αλλά οι Βίκινγκς δεν θα παραδοθούν τόσο απλά και εύκολα. Εάν κατορθώσουν να απενεργοποιήσουν τους δημιουργικούς παίκτες του αντιπάλου και να προσεγγίσουν προσεκτικά στην εφαρμογή των δικών τους ευκαιριών, το αποτέλεσμα της συνάντησης θα είναι απρόβλεπτο. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να περιμένετε παραγωγικό παιχνίδι. Πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *