The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή εναντίον Ιταλία

Argentina-Italy-23.03

Φιλικός αγώνας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Παρασκευή στο φιλικό αγώνα στην αγγλική πόλη Μάντσεστερ οι εθνικές της Αργεντινής και της Ιταλίας θα παίζουν μεταξύ τους. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των Νοτιαμερικανών, αλλά αξίζει την προσοχή το γεγονός ότι τα τελευταία αποτελέσματά τους δεν είναι ιδανικά. Αλλά οι Ιταλοί δεν έφτασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πράγμα που μιλά για τα προβλήματα αυτής της ομάδας.

Μετά τα προκριματικά

H εθνική της Αργεντινής με μεγάλη δυσκολία προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία. Το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι Αργεντινοί πήραν μόνο στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, αφού κατάφεραν στο εκτός έδρας αγώνα να κερδίσουν την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ. Μετά τα προκριματικά ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου έπαιξε στη Ρωσία δύο φιλικούς αγώνες. Πρώτα στην Μόσχα η ενδεκάδα του Jorge Sampaoli νίκησε μετά βίας την εθνική Ρωσίας, και στη συνέχεια, στο Κρασνοντάρ έχασε 2:4 από τους Νιγηριανούς.

Μετά την αποτυχία

Η εθνική της Ιταλίας μετά από αποτυχημένο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έπαιξε ούτε ένα φιλικό αγώνα. Πρόσφατα την Squadra Azzurra πήρε ο Di Biagio, είναι ενδιαφέρον να δούμε τι είδους παιχνίδι θα θέσει αυτός ο τεχνικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον όμιλό τους οι Ιταλοί πήραν τη δεύτερη θέση, χάνοντας από τους Ισπανούς, και στη σειρά των play-off η εθνική Ιταλίας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την αντίσταση των Σουηδών, χάνοντας από «τρεκρούνες» στο σύνολο των δύο αγώνων.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής ψάχνει να βρει το παιχνίδι της, ενώ οι Ιταλοί έχουν υψηλό κίνητρο να δείξουν τον εαυτό τους στο νέο προπονητή. Οι εταιρείες στοιχημάτων αξιοσημείωτα υποτιμούν την εθνική Ιταλίας, σε αυτό το ζευγάρι αξίζει να ποντάρετε στο αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι: Η εθνική Ιταλίας δεν θα χάσει με απόδοση 1,87.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *