The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή εναντίον Χιλή

Argentina-Chile-24.03

Φάση ομίλων CONMEBOL προκριματικών Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 1:30 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Μονουμεντάλ, Μπουένος Άιρες

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της Νότιας Αμερικής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, οι Αργεντινοί εντός έδρας τους θα φιλοξενούν την εθνική Χιλής. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει τον τελευταίο καιρό κορυφαία στη Νότια Αμερική, καθώς οι μελλοντικοί αντίπαλοι δύο φορές στη σειρά έχουν παίξει μεταξύ τους στον τελικό του Νοτιοαφρικάνικου πρωταθλήματος. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι πολύ σωστά βλέπουν στους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης.

Χρειάζονται βαθμούς

Η εθνική Αργεντινής δεν είναι ότι αποτυγχάνει στο προκριματικό τουρνουά, αλλά παίζει σε αυτό όχι με τον καλύτερο τρόπο. Η ασημένια πρωταθλήτρια του κόσμου έχει μεγάλα ρίσκα να μην προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία το 2018. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των Αργεντινών υπάρχουν 19 βαθμοί και η πέμπτη θέση στην κατάταξη. Με την ευκαιρία, είναι η εθνική ομάδα της Χιλής που είναι ο βασικός ανταγωνιστής της εθνικής Αργεντινής.

Πρωταθλητές της Αμερικής

Η εθνική Χιλής έχει μόνο ένα βαθμό περισσότερο από την εθνική Αργεντινής. Στους 12 γύρους η Χιλή έχει σημειώσει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στους τρεις τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν έχασαν ούτε μία φορά: νίκες επί του Περού και Ουρουγουάης, ισοπαλία με την Κολομβία. Συνολικά εκτός έδρας στο τρέχον προκριματικό τουρνουά η εθνική Χιλής είχε παίξει έξι παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Στο επικείμενο παιχνίδι το κίνητρο είναι υψηλότερο στην εθνική Αργεντινής, η ομάδα έχασε δύο συνεχόμενους τελικούς των ηπειρωτικών πρωταθλημάτων από τους Χιλιανούς και απλά θέλει εκδίκηση. Επιπλέον, η κατάσταση στο τουρνουά κάνει τους μελλοντικούς γηπεδούχους να παίζουν αποκλειστικά για τη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Αργεντινής με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *