The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας 14/4/2016 στις 18:00

АполлонСмирнис-АгротикосАстерас-15.04

Την Παρασκευή, 14 Απριλίου στις 18:00 στην Αθήνα στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» o Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρας στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της δεύτερης λίγκας του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο Απόλλων σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν έχει φύγει από την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πρωτάθλημα η πρωτευουσιάνικη ομάδα προσπαθεί να επανέλθει, μετά από 27 γύρους οι γηπεδούχοι έχουν την τρίτη θέση με 56 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 35-11. Από τη δεύτερη θέση, που επιτρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων απέχει μόνο τρεις πόντους. Το 2016 η ομάδα σημείωσε μεγάλη πρόοδο: σε 14 παιχνίδια, σκοράροντας 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στην έδρας της η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έπαιξε 13 αγώνες και σκόραρε σ’ αυτούς 27 πόντους, με διαφορά τερμάτων 21-8. Ανίκητη σειρά της γηπεδούχου ομάδας έχει 5 παιχνίδια, στα οποία ο Απόλλων σημείωσε 11 βαθμόυς.

Ο Αγροτικός Αστέρας λύνει εντελώς διαφορετικά προβλήματα στο πρωτάθλημα, μετά από 27 αγώνες το ενεργητικό των φιλοξενούμενων διαθέτει 28 πόντους και 12η θέση στη βαθμολογία. Από την ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα απέχει 4 βαθμούς και δεν εξασφάλισε τον εαυτό της από τον υποβιβασμό. Εκτός έδρας ο Αγροτικός δεν παίζει καλά, σε 13 παιχνίδια σκοράροντας μόλις 2 νίκες, και γενικώς σκοράροντας 10 πόντους. Εκτός έδρας ο Αστέρας δεν έχει κερδίσει 7 παιχνίδια στη σειρά, από τις 29 Νοεμβρίου του 2015.

Το ιστορικό των συναντήσεων των ομάδων περιορίζεται στο αγώνα του πρώτου γύρου, τον οποίο ο Απόλλων κέρδισε εκτός έδρας 1:0. Η γηπεδούχος ομάδα προσέγγισε τους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να κερδίσει τον Αγροτικό εντός έδρας. Η πρόβλεψή μου είναι ο Απόλλων Σμύρνης θα κερδίσει.

Πρόγνωση: νίκη 1 με απόδοση 1,6 στο πρακτορείο Sportingbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *