The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ανόβερο εναντίον Στουτγκάρδη

Hannover-Stuttgart-24.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 09:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα HDI

Το 13ο γύρο της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Ανόβερου και Στουτγάρδης. Οι μελλοντικοί αντιπάλων είναι ομάδες εντός έδρας παιχνιδιού και μεσαίες της κατάταξης. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό του 96, αλλά και στους αντιπάλους τους αφήνουν καλές πιθανότητες για βαθμούς, αναμένεται ένας επίμονος αγώνας, που σίγουρα θα είναι ενδιαφέρων, όπως και οι περισσότεροι αγώνες στη γερμανική ελίτ ποδοσφαίρου.

Ελαφρώς έπεσε

Το Αννόβερο ξεκίνησε τη σεζόν απλά καταπληκτικά, αλλά τον τελευταίο καιρό οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έπεσαν λίγο, έχασαν δύο τελευταίους αγώνες από την ΡΜ Λειψίας και τη Βέρντερ, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι και τα δύο παιχνίδια ήταν εκτός έδρας για το Ανόβερο. Στην έδρα του το Αννόβερο στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε πέντε αγώνες, όπου κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε αυτούς τους αγώνες σκόραρε 8 γκολ και έχασε μόνο τέσσερα.

Εκτός έδρας μόνο ήττες

Η Στουτγάρδη σημείωσε 16 βαθμούς στον κουμπαρά της, και όλοι αυτοί οι βαθμοί κερδίσθηκαν εντός έδρας. Εκτός έδρας – 6 ήττες σε 6 αγώνες, η διαφορά τερμάτων είναι 3:13. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία αυτή η ομάδα δεν προκαλεί καμία επιθυμία να στοιχηματίσει κανείς όταν παίζει εκτός έδρας. Από τα θετικά: η Στουτγάρδη το τελευταίο Σαββατοκύριακο ήταν σε θέση να νικήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία υπερβαίνει σημαντικά τους Σουηβούς από κάθε άποψη.

Πρόβλεψη

Το Αννόβερο έχασε τις τελευταίες δύο συναντήσεις, αλλά οι αγώνες αυτοί ήταν εκτός έδρας για το 96. Εντός έδρα όμως ο νεοφερμένος της Μπουντεσλίγκα έχασε μόνο μια φορά, ενώ η Στουτγάρδη παραμένει με μηδέν βαθμούς εκτός έδρας στο ενεργητικό, που είναι ο χειρότερος δείκτης στο ελίτ γερμανικό πρωτάθλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη του Ανόβερου με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *