The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αντβέρπ εναντίον Άντερλεχτ

Antwerp-Anderlecht-28.07

Πρωτάθλημα Βελγίου

28/07/2017, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Bosuilstadion

Εκτός από την δεύτερη Μπουντεσλίγκα Γερμανίας την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσει το ελίτ βελγικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν στη χώρα θα παιχτεί μεταξύ Αντβέρπ και Άντερλεχτ. Η Αντβέρπ την τελευταία σεζόν δεν έπαιξε στην ελίτ, αυτή η ομάδα έχει αυξηθεί από το δεύτερο μεγαλύτερο βελγικό πρωτάθλημα, ενώ η Άντερλεχτ έγινε η πρωταθλήτρια της χώρας, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η ομάδα από τις Βρυξέλλες έρχεται ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης.

Άριστη κατάρτιση

Αλλά οι μελλοντικοί γηπεδούχοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν, αυτή η ομάδα έπαιξε πολύ δραστήρια εκτός εποχής. Στους πέντε τελευταίους φιλικούς αγώνες η Αντβέρπ κέρδισε σε τέσσερα παιχνίδια με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Σεντ Τρούιντεν, οι νίκες καταγράφηκαν με την Χαμ, Κόντιχ, Zwarte Leeuw και Braaskhaatom.

Υπήρχε μία ήττα

Η Άντερλεχτ πριν ξεκινήσει η σεζόν έχασε έναν αγώνα από τη Σάλτσμπουργκ με σκορ 1:4, αλλά ταυτόχρονα ήταν μια νίκη επί Oudenaarde, Λιρς, Ντεντέρα και Dhul-Waregem. Η Άντερλεχτ είναι η τρέχουσα πρωταθλητής του Βελγίου, η ομάδα στην εγχώρια σκηνή θέτει μόνο το μέγιστο των στόχων, όπως η νίκη στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο της χώρας. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Άντερλεχτ ταξιδεύει στην Αμβέρσα αποκλειστικά για τη νίκη.

Πρόβλεψη

H Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει ένα νέο πρωτάθλημα με τη νίκη πάνω στη νέα ομάδα Αντβέρπ. Στη σεζόν 2016 – 17 η ενδεκάδα των Βρυξελλών καλύτερα απ’ όλους στην ελίτ του βελγικού πρωταθλήματος έπαιζε εκτός έδρας, έτσι από αυτή την ομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι αξίζει να περιμένουμε τη δραστηριότητα και την πιθανή νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άντερλεχτ με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *