The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αννόβερο εναντίον Αμβούργο

Hannover-Hamburger-15.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 15/09/2017, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Αρένα HDI, Αννόβερο

Τον τέταρτο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Αννόβερου και Αμβούργου, δύο ομάδων που ξεκίνησαν τη σεζόν αρκετά καλά. Οι bookmakers σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, είναι αρχάριοι στην ελίτ. Όμως, να μην υποτιμάμε και το Αμβούργο, αυτήν την ομάδα ήταν σε θέση να νικήσει εκτός έδρας την Κολωνία την προπερασμένη εβδομάδα, οπότε σίγουρα θα δώσει μάχη στους 96ους την ερχόμενη Παρασκευή.

Τρίτοι στην κατάταξη

Το Αννόβερο ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι νίκες καταγράφηκαν στη Μάιντς εκτός έδρας και τη Σάλκε εντός έδρας, η ισοπαλία συνέβη με τη Βόλφσμπουργκ με σκορ 1:1. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Γερμανίας το Ανόβερο μετά από τρεις γύρους βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7 πόντους στο ενεργητικό.

Ένα βαθμό λιγότερο

Το Αμβούργο έχει ένα βαθμό λιγότερο στον κουμπαρά, οι “δεινόσαυροι” βρίσκονται στην έβδομη θέση της κατάταξης της Μπουντεσλίγκα. Στους δύο πρώτους γύρους το Αμβούργο κέρδισε εντός έδρας την Άουγκσμπουργκ, την Κολωνία εκτός έδρας 3:1, αλλά στο τρίτο γύρο οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σκόνταψαν στην έδρα τους στον αγώνα με τη Λειψία, η οποία έπαιξε ποιοτικά και άξια κερδίσει με σκορ 2:0. Προς το παρόν το Αμβούργο κάνει καλή εντύπωση, αυτή η ομάδα σίγουρα θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να κερδίσει στο επόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Το Αννόβερο παίζει πολύ χαμηλά στην αρχή της σεζόν, ενώ το Αμβούργο είναι μετριοπαθώς ενεργό στα εκτός έδρας παιχνίδια. Για το λόγο αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο και πιεστικό, αλλά όχι πολύ αποτελεσματικό. Οι ομάδες είναι περίπου ίδιου επιπέδου, και αυτό μόνο αυξάνει τη δυνατότητα του αγώνα να είναι του under. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3,0  με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *