The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ανζέ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Angers-PSG-27.05

Κύπελλο Γαλλίας Τελικός

Αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σταντ ντε Φρανς

Το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Γαλλίας μεταξύ Ανζέ και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παρισιού Σταντ ντε Φρανς, δεν είναι αρένα των «κόκκινο-μπλε», αλλά υπάρχει ένα μικρό γεωγραφικό πλεονέκτημα της ΠΣΖ. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτό στην πλευρά των Παριζιάνων είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά την κλάση το οποίο για τις εταιρείες στοιχημάτων αντανακλάται στην απόδοση στην καθαρή νίκη της ομάδας του Ουνάι Έμερ – 1.15.

Μεσαίος παίκτης

Η Ανζέ πέρασε μεσαία σεζόν, η ομάδα δεν προκαλούσε ιδιαίτερη αίσθηση, ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες, αλλά γενικά έπαιξε καλά εντός έδρας. Ως εκ τούτου στο πλαίσιο της Λιγκ 1 η Ανζέ κέρδισε 46 πόντους, που επέτρεψαν στην ομάδα να βρεθεί στην 12η θέση στον πίνακα. Εκτός έδρας η Ανζέ έπαιξε 19 ματς, όπου σημείωσε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και 12 ήττες.

Φαβορί

Η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν δεν έγινε η πρωταθλήτρια της Γαλλίας, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τη διοίκηση του συλλόγου. Τώρα όλες οι δυνάμεις θα στραφούν στο να κερδίσει το Κύπελλο Γαλλίας, γιατί δεν κάνει η ΠΣΖ να μείνει χωρίς τα τρόπαια στη σεζόν. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την Ανζέ, η οποία είχε αδύναμη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της σεζόν στα εκτός έδρας παιχνίδια, η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε πολύ καλά εκτός έδρας, κατάφερε να κερδίσει σε 14 παιχνίδια από τα 19.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ υπάρχει άξιο φαβορί στον επερχόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο της Γαλλίας κόντρα στην Ανζέρ, οι Παριζιάνοι με την πίεσή τους θα συντρίψουν το σύλλογο από τη Δύση της Γαλλίας, σ’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Στον τελικό αγώνα το στοίχημα στο αρνητικό χάντικαπ των Παριζιάνοι φαίνεται εξαιρετική επιλογή, υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι η Ανζέ θα μπορέσει για πολύ να αντέξει την πίεση των επιθέσεων των πρωτευουσιάνων. Η πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *