The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αμβούργο εναντίον Λεβερκούζεν

Hamburger-BayerLeverkusen-03.02

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

αύριο, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Imtech Arena

Το 19ο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Αμβούργου και Λεβερκούζεν. Και οι δύο μελλοντικοί αντίπαλοι περισσότερο στενοχωρούν τους οπαδούς τους, παρά ενθαρρύνουν, αλλά μπροστά είναι ολόκληρος δεύτερος γύρος, οπότε όσο από τον Αμβούργο τόσο και από τη Λεβερκούζεν μπορούμε να αναμένουμε στο εγγύς μέλλον την ενίσχυση στο παιχνίδι και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Ασυμβίβαστο Αμβούργο

Σε πέντε τελευταίους αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Γερμανίας το Αμβούργο έχασε τρεις φορές και κέρδισε δύο φορές. Οι νίκες έχουν συμβεί πάνω στην Άουγκσμπουργκ και Σάλκε, ενώ οι ήττες έχουν καταγραφεί στην Μάιντς, Βόλφσμπουργκ και Ίνγκολστατ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι και οι δύο νίκες συνέβη εντός έδρας, ενώ οι ήττες σημειώθηκαν στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συνολικά, από την αρχή του πρωταθλήματος, οι “δεινόσαυροι” έπαιξαν 18 αγώνες, όπου κατάφεραν να σκοράρουν 13 πόντους. Αυτός ο αριθμός πόντων αντιστοιχεί στη θέση στην ζώνη του υποβιβασμού.

Μεσαίος παίκτης

Η τωρινή κατάσταση της Λεβερκούζεν είναι κάπως καλύτερη από ό, τι του Αμβούργου, οι «φαρμακοποιοί» μετά από 18 γύρους βρίσκονται στην ένατη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, αλλά για μια ομάδα που αναμένει να παίξει στο Champions League, είναι πολύ κακή θέση. Η αποχή από την τέταρτη θέση, όπου βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι επτά μονάδες, επιπλέον, στη Λεβερκούζεν ακόμη και μέσα σε έναν αγώνα η μεγάλη ύφεση δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός. Με τόσο ευμετάβλητο παιχνίδι είναι δύσκολο να υπολογίζεις στην επιτυχία.

Πρόβλεψη

Το Αμβούργο τον τελευταίο καιρό εντός έδρας του άρχισε με συνέπεια να μαζεύει τους πόντους. Αλλιώς πώς θα βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού; Με τη σειρά της η Λεβερκούζεν σε κάθε παιχνίδι κάνει πολλά λάθη, και εκτός έδρας η ομάδα του Schmidt παίζει πολύ αδύναμα: μόνο τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: το Αμβούργο δε θα χάσει με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *