The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αμβούργο εναντίον ΡΜ Λειψίας

Hamburger-RBLeipzig-08.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 9:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Φόλκσπαρκ, Αμβούργο

Στον τρίτο γύρο της γερμανικής Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο θα φιλοξενεί εντός έδρας την αίσθηση της περασμένης σεζόν τη ΡΜ Λειψίας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 08/09/2017 στις 09:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Αμβούργο

Το Αμβούργο είχε πολύ καλό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν, παρά το γεγονός ότι στην περσινή Μπουντεσλίγκα πήρε μόνο την 14η θέση. Τώρα η ομάδα έχει 6 μονάδες μετά από δύο εναρκτήριες αγωνιστικές, χάρη στις νίκες επί Άουγκσμπουργκ (1:0) και Κολωνία (1:3). Στο γερμανικό Κύπελλο οι «δεινόσαυροι» έχασαν από την ΦφΛ Όσναμπρικ  (3:1).

ΡΜ Λειψίας

Η Λειψία είχε πολύ διφορούμενη αρχή του τρέχοντος ποδοσφαιρικού έτους στη Γερμανία. Πρώτα η ομάδα του Χασενχούτελ χωρίς πιθανότητες έχασε από τη Σάλκε Γκελζενκίρχεν (2:0), και στη συνέχεια κέρδισε τη Φράιμπουργκ (4:1). Λίγο νωρίτερα τα παιδιά έχουν νικήσει στο Κύπελλο της χώρας την Ντορφμερκίνγκεν (0:5). Επίσης οι «ταύροι» συμμετείχαν στο Emirates Cup, όπου νίκησαν την Μπενφίκα (2:0) και έχασαν από τη Σεβίλλη (0:1).

Πρόβλεψη

Το Αμβούργο κατά τους πρώτους γύρους δεν έπαιξε εναντίον τους ισχυρότερους αντιπάλους της Μπουντεσλίγκα, γι’ αυτό το 100% επιτυχημένο αποτέλεσμα σε δύο αγώνες ήταν λογικό. Η Λειψία, με τη σειρά της, πολέμησε εναντίον Σάλκε, όπου συνετρίβη στο παιχνίδι-ντεμπούτο της. Ωστόσο, η ασημένια πρωταθλήτρια Μπουντεσλίγκα της περασμένης σεζόν έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι. Έχει διατηρήσει τη ραχοκοκαλιά της σύνθεσης, η οποία αποτελείται από το Ναμπί Κεϊτά και Τίμο Βέρνερ, οπότε τα παιδιά οπωσδήποτε πρέπει να καλύψουν την αποτυχία στον αγώνα κατά των ανθρακωρύχων με θετικό αποτέλεσμα με την ενδεκάδα του Αμβούργου.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αμβούργο – ΡΜ Λειψίας:  νίκη της Λειψίας με απόδοση 1,91.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *