The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αμβούργο – Βέρντερ Βρέμης 22/04/2016 στις 21:30

Гамбург-Вердер-22.04

Τη 31η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκα θα ανοίξει Χανσεατικό ντέρμπι ή κόντρα των δύο ομάδων από τη βόρεια Γερμανία, το Αμβούργο υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Όσο οι μελλοντικές γηπεδούχοι τόσο και οι φιλοξενούμενοι δύσκολα μπορούν να αναφέρουν την τρέχουσα σεζόν ως επιτυχής. Οι «μουσικοί» κρατάνε ισορροπία στην ζώνη μεταβατικών αγώνων, ενώ οι «μαύρο-μπλε» απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη Βρέμη.

Ασθενές Αμβούργο

Στους τελευταίους πέντε αγώνες του πρωταθλήματος της Γερμανίας η ομάδας του Bruno Labbadia κατάφερε να αποκτήσει μόνο μία νίκη: στις 2 Απρίλιου εκτός έδρας με σκορ 3:0 επικράτησε επί της Αννόβερο, η οποία, βάση των αποτελεσμάτων της τρέχουσας σεζόν, πιθανόν θα αποχωρήσει από την Μπουντεσλίγκα. Εκτός απ’ αυτή τη νίκη, όλα τα υπόλοιπα ήταν ήττες: Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ντάρμσταντ, Χοφενχάιμ και η Μπάγερν. Θα πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι οι «δεινόσαυροι» στους περασμένους γύρους του πρωταθλήματος Γερμανίας εντός έδρας κέρδισαν μόνο 47% των πόντων.

Αγωνίζουσα Βρέμη

Αλλά και η Βέρντερ δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Η ομάδα του Βίκτορ Σκρίπνικ πραγματοποιεί σκληρό αγώνα για τη διατήρηση της θέσης στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οι «μουσικοί» κατάφεραν να προχωρήσουν τέσσερις βαθμούς μπροστα από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκονται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το Ανόβερο, αλλά όμως οι «πράσινο-άσπροι» συνεχίζουν να παρευρίσκονται στη μεταβατική ζώνη.

Πρόβλεψη

Το Αμβούργο τη σεζόν 2015-2016 αισθάνεται ανασφάλεια στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η Βέρντερ Βρέμης, αντίθετα, παίζει άνετα εκτός έδρας. Ο Σκρίπνικ γνωρίζει καλά την ομάδα του και ξέρει πώς να την παρακινήσει. Επιπλέον, το ζήτημα του υποβιβασμού στη δεύτερη Bundesliga είναι πιο έντονη για τη Βέρντερ Βρέμη από ό, τι είναι για το Αμβούργο, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: η Βέρντερ Βρέμης δεν θα χάσει, με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *