The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αλμερία εναντίον Μάλαγα

Almeria-Malaga-03.09

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Estadio de los Juegos Mediterráneos

Στις 3ης Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. στην Αλμερία η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο «Los Juegos Mediterráneos» θα φιλοξενεί τη Μάλαγα στο ματς του 3ου γύρου της Β’ κατηγορίας Ισπανίας.

Η Αλμερία με θαύμα δεν αποκλείστηκε στην Δ΄ Κατηγορία ποδοσφαίρου της Ισπανίας με βάση τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν. Μόνο η ισοπαλία στον τελικό γύρο με Λούγο 1:1 επέτρεψε στην ομάδα να κατέχει τη 18η θέση στην Σεγούντα και να προσπεράσει τη Leones στη διαφορά τερμάτων, έχοντας στο ενεργητικό 48 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων -7, ενώ ο αντίπαλος αποδείχθηκε να είχε -13. Την έναρξη της φετινής σεζόν η Αλμερία διεξάγει επίσης αδύναμα, έχοντας χάσει εκτός έδρας από την Κάντιθ 0:1 και παίζοντας ισοπαλία 1:1 με Τενερίφη στην έδρα της. Το 2018 η Αλμερία εντός έδρας πραγματοποίησε 12 αγώνες, σημειώνοντας μόνο τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η Μάλαγα απέτυχε την περασμένη σεζόν, τελειώνοντας με σειρά από τέσσερις ήττες με συνολικό σκορ 2-10. Ως αποτέλεσμα οι “γαύροι” με 20 βαθμούς στο ενεργητικό έγιναν η χειρότερη ομάδα της Πριμέρα και άφησαν την ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αν για τη La Liga η Μάλαγα είναι πολύ αδύναμη, για Σεγούντα είναι το φαβορί και ηγέτης. Στους εναρκτήριους γύρους της Β΄ Κατηγορία ποδοσφαίρου της Ισπανίας η ομάδα πέτυχε νίκες επί Λούγο 2:1 και Αλκορκόν 1:0.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από την αρχή της σεζόν οι “γαύροι” δεν σκοπεύουν να παραμείνουν στην Σεγούντα για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι στο επερχόμενο παιχνίδι περιμένω από τους φιλοξενούμενους να κερδίσουν βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μάλαγα δε θα χάσει με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *