The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αλδοσίβι εναντίον Μπόκα Τζούνιορς

Aldosivi-BocaJuniors-17.06

Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής

Αύριο, 11:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Estadio José María Minella

Στο πλαίσιο του 28ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής η ομάδας Αλδοσίβι στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς. Παρά τον παράγοντα της έδρας σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους ξεκάθαρο φαβορί του παιχνιδιού, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτό, με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση και τη βαθμολογία των φιλοξενουμένων από το Μπουένος Άιρες.

Η Αλδοσίβι παίζει αδύναμα αυτή τη σεζόν, η ομάδα μετά τους 27 γύρους βρίσκεται στη 27η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής. Στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενούμενων υπάρχουν 25 πόντοι, 13 από τους οποίους κερδήθηκαν στους εντός έδρας αγώνες. Εντός έδρας της η Αλδοσίβι έπαιξε 13 ματς, όπου σημείωσε τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 9:20.

Ηγέτες της Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής

Μετά από 27 γύρους στο πρωτάθλημα της Αργεντινής η Μπόκα Τζούνιορς σκόραρε 56 πόντους, εκ των οποίων 24 ήταν στους εκτός έδρας αγώνες. Εκτός έδρας η Μπόκα έχει 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 21:11. Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη και είναι μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό της, τη Ρίβερ Πλέιτ, τέσσερις μονάδες. Στους έξι τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι σημείωσαν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Μπόκα πηγαίνει να επισκεφθεί την Αλδοσίβι αποκλειστικά για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει μια τεράστια ευκαιρία να γίνει πρωταθλήτρια της Αργεντινής στην τρέχουσα σεζόν, αλλά γι’ αυτό η ομάδα από το Μπουένος Άιρες πρέπει να κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο όχι πολύ ισχυρό αντίπαλο την Αλδοσίβι. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στην Μπόκα φαίνεται πολύ καλή επιλογή, αυτή η ομάδα είναι σε καλή φόρμα και παίζει καλά εκτός έδρας. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπόκα Τζούνιορς με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *