The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αλαβές εναντίον Μπέτις

alaves-betis-16-12

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ.

Mendizorroza

Το 15 γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Αλαβές και Μπέτις. Η Αλαβές εντός έδρας της δεν δείχνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ η Μπέτις εκτός έδρας παίζει πολύ χειρότερα από ό, τι εντός έδρας. Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι θα έχει αρκετά μεγάλο κοινό.

Γείτονας από κάτω

Αλαβές και Μπέτις είναι γείτονες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος Ισπανίας. Μετά από 15 γύρους στο ενεργητικό των Βάσκων είναι 18 πόντοι, εκ των οποίων μόνο επτά κατακτήθηκαν εντός έδρας. Σε τελευταία τέσσερα παιχνίδια η Αλαβές δεν έχει χάσει ποτέ, στο πρωτάθλημα Ισπανίας η Ντεπορτίβο ήταν ισχυρότερη από την Βιγιαρεάλ και έπαιξε ισοπαλία με την Λας Πάλμας και Έιμπαρ. Επιπλέον, οι Βάσκοι εκτός έδρας νίκησαν Χιμνάστικ Ταραγόνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου του Βασιλιά.

Γείτονας από πάνω

Με τη σειρά της η Μπέτις στη σεζόν 2016-17 εκδηλώνεται ως ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Οι παίκτες από τη Σεβίλλη κατάφεραν να σκοράρουν 18 πόντους σε 15 παιχνίδια, 12 μονάδες κατακτήθηκαν σε εντός έδρας αγώνες, ενώ εκτός έδρας κατάφεραν να πάρουν μόνο 6 βαθμούς. Σε τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια η Μπέτις νίκησε μόνο την Οσασούνα στη κρίση, τα υπόλοιπα είναι ήττες από την Σεβίλλη, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ και Έιμπαρ.

Πρόβλεψη

Η Αλαβές χρειάζεται τους βαθμούς όπως τον αέρα, και οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν την εντός έδρας νίκη των αγαπημένων τους επί του καθόλου ισχυρoύ αντιπάλου, ο οποίος συνεχώς έχει προβλήματα εκτός έδρας. Εκτός από το γεγονός ότι η Μπέτις δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο εκτός έδρας, οι παίκτες από τη Σεβίλλη χάνουν πολλά γκολ στην εστία τους, έτσι η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: προσωπικό over 1 (1) με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *