The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ – Μπεσίκτας 23/4/2016 στις 19:00

АкхисарБеледийе-Бешикташ-23.04

Το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 19:00 στην πόλη Ακχισάρ στο γήπεδο «Akhisar Beled» η Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ στον αγώνα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας θα υποδεχτεί τη Μπεσίκτας.

Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί στο πρωτάθλημα, μετά από 29 γύρους στο ενεργητικό της Ακχισάρ είναι 11 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες, 43 πόντους με διαφορά τερμάτων 36:33 και 6η θέση στη Super League. Εντός έδρας της η ομάδα του Τζιχάτ Αρσλάν παίζει σταθερά, σε 14 παιχνίδια σημείωσε 25 πόντους, κερδίζοντας 7 παιχνίδια, 4 φορές έπαιξε ισοπαλία και 3 έχασε με διαφορά τερμάτων 13-1. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια η Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ δεν έπαιξε καλά, σκοράροντας μόνο 2 πόντους, χωρίς να κερδίσει ούτε μία φορά.

Η Μπεσίκτας είναι σημερινός ηγέτης του πρωταθλήματος, μετά από 29 γύρους οι φιλοξενούμενοι με 69 πόντους και διαφορά τερμάτων 63-29 βρίσκονται 5 πόντους μπροστά από την Φενερμπαχτσέ, η οποία είναι στη δεύτερη θέση, 5 γύρους πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Εκτός έδρας η ομάδα του Güneş πραγματοποίησε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 10 νίκες και από 2 φορές ισοπαλία και ήττα, με διαφορά τερμάτων 32-16.

Η ιστορία των ματς των αντιπάλων σημειώνει 7 αγώνες, όπου τρεις φορές κέρδιζε η Μπεσίκτας, δύο παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία και δύο ματς κέρδισε η Ακχισάρ, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του πρώτου γύρου εκτός έδρας 2:0. Η Μπελεντίγεσπορ δεν λύνει κανένα πρόβλημα στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, ενώ για τη Μπεσίκτας κάθε μονάδα είναι σημαντική στον αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα, συν η δίψα για την εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα το φθινόπωρο. Η πρόβλεψή μου είναι: η νίκη της Μπεσίκτας – Διπλό.

Πρόγνωση: Διπλό με απόδοση 1,65 στην εταιρία 1xbet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *