The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Βιγιαρεάλ

AthleticBilbao-Villarreal-19.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 19/11/2017, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της La Liga θα συναντηθούν Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ – περίπου ίσοι αντίπαλοι, που αντιπροσωπεύουν τη δεύτερη βαθμίδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Τώρα οι σύλλογοι βρίσκονται στους αντίθετους πόλους του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό είναι προσωρινό για την Μπιλμπάο φαινόμενο, η Βιγιαρεάλ πριν από λίγο καιρό επίσης βίωσε κρίση, η οποία εξαφανίστηκε μετά την αλλαγή του προπονητή.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στην 15η στην κατάταξη. Στους Βάσκους κόστισαν πολύ τρεις συνεχόμενες ήττες στους τελευταίους γύρους. Έχαναν από την Λεγανές 0:1, την Μπαρτσελόνα 0:2 και Θέλτα 1:3.

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην έκτη θέση στην Πριμέρα. Μετά την ταπεινωτική ήττα στο ματς με την Χετάφε 0:4, το οποίο ήταν το τελευταίο για τον Fran Eskriba στο τιμόνι του κίτρινου υποβρυχίου, η Βιγιαρεάλ είναι αήττητη – τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία με την Ατλέτικο. Σε εντέλεια είναι το υποβρύχιο τώρα.

Η αήττητη σειρά της Αθλέτικ Μπιλμπάο στους εντός έδρας αγώνες εναντίον Βιγιαρεάλ έχει έξι αγώνες, όπου καταγραφήκαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη σεζόν η ομάδα από το Μπιλμπάο εντός έδρας κέρδισε 1:0 και έχασε εκτός έδρας 1:3.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της και έχει θετικά στατιστικά στοιχεία των αγώνων εναντίον Βιγιαρεάλ στο «Σαν Μαμές», το οποίο μας επιτρέπει να υπολογίζουμε τη τελική επιτυχία τους στον επερχόμενο αγώνα. Ναι, οι Βάσκοι σήμερα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, ενώ η Βιγιαρεάλ σημείωσε καλή δυναμική, αλλά αυτή η κρίση της Μπιλμπάο πρέπει να τελειώσει κάποτε και το τελευταίο διάλειμμα στο ποδόσφαιρο των συλλόγων είναι η τέλεια στιγμή για θετικές αλλαγές.

Πρόβλεψη Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1:0. Το καλύτερο στοίχημα είναι: νίκη Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,60.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *