The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα

AthleticBilbao-Barcelona-28.10

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές, Μπιλμπάο

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,70

Με την αποχώρηση του Νεϊμαρ στην Μπαρτσελόνα προανήγγελλαν την ύφεση, αλλά οι Καταλανοί κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιοδείας παρουσιάζουν εξαιρετικά αποτελέσματα: στο Τσάμπιονς Λιγκ προχωράνε χωρίς απώλειες, στο πρωτάθλημα ηγούνται το βαθμολογικό πίνακα, απέχοντας τέσσερις μονάδες μακριά από τον πλησιέστερο διώκτη. Η απουσία του Βραζιλιάνου είναι αισθητή, αλλά και χωρίς αυτόν η Μπαρτσελόνα τα καταφέρνει μια χαρά στην επίθεση, όπου ήδη σκόραρε 26 γκολ σε 9 παιχνίδια στην La Liga και 7 στους τρεις γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε γενικές γραμμές, όλα είναι μια χαρά για τον Μέσι και την ομάδα, και είναι βέβαιο ότι θα σκοράρουν γκολ στην πύλη της Αθλέτικ.

Η Μπιλμπάο αυτή τη στιγμή παίζει ασταθές. Μετά από το καλό ξεκίνημα οι Βάσκοι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα και με μεγάλη δυσκολία κιόλας. Στο Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα κατάφερε να χάσει από τη Ζάρα εντός έδρας, καθώς και έχασε βαθμούς εκτός έδρας από την Όστερσουντ, δεχόμενη δύο φορές γκολ. Στην πραγματικότητα, ακόμα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάλαγα η Αθλέτικ ήταν σε θέση να κερδίσει μόνο 1 βαθμό, μην καταφέρνοντας στο τέλος να συγκρατήσει την επίθεση του αντιπάλου που έπαιζε με δέκα παίκτες, εδώ θα αναγκαστεί να παίξει με τον ηγέτη, ο οποίος δεν έχει αφήσει ποτέ το πεδίο χωρίς ένα γκολ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Οι στόχοι της Μπαρτσελόνα είναι θέμα χρόνου, όμως, και η Μπιλμπάο, μπορεί να σκοράρει. Δεν έχει σημασία πόσο καλή είναι η Μπάρτσα, όμως έχει προβλήματα στην άμυνα. Η Μάλαγα, παρά την φοβερή της φόρμα, ήταν σε θέση να επιβάλει στους Καταλανούς τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και είχε αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αρκετά καλό αγώνα με την Μπαρτσελόνα έπαιξε η Ζιρόνα, ως ίσια έπαιξε κι η Λας Πάλμας. Για να κυριολεκτήσουμε, οι Καταλανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις ομάδες, που παίζουν καλά με τη μη βασική σύνθεση, και συχνά δέχονται στη μικρή περιοχή επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Για να κερδίσει βαθμούς στο ματς με την Μπαρτσελόνα, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να σκοράρουν, ευτυχώς έχουν πόρους και ευκαιρίες για αυτού. Στο πρωτάθλημα η Αθλέτικ σκόραρε 10 γκολ, χωρίς να βάλει γκολ μόνο στο πρώτο από τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Δεν σκόραρε στη Λεγανές, η οποία παίζει πάνω από εξαιρετικά στην τρέχουσα σεζόν, αλλά δύο φορές άνοιξαν την άμυνα του διώκτη των Καταλανών, της Βαλένθια. Και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σεβίλλη κατάφεραν να σκοράρουν, κάτι που στο τέλος τους επέτρεψε να κερδίσουν 3 βαθμούς.

Αλήθεια είναι ότι η Αθλέτικ έχει προβλήματα με την εφαρμογή των ευκαιριών, η ομάδα, δυσκολεύεται καμιά φορά όχι να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου, αλλά και να δημιουργήσει επικίνδυνες ευκαιρίες. Είναι προφανές ότι στο ματς με την Μπαρτσελόνα οι Βάσκοι θα ψάχνουν για ευκαιρίες να σκοράρουν μετά από επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπιλμπάο παίζει πολύ καλά στα πρότυπα και θα προσπαθήσει να κερδίσει κόρνερ ή φάουλ.

Και τέλος, οι Βάσκοι συχνά δίνουν μάχη στους Καταλανούς στην έδρα τους. Τα τελευταία χρόνια η Αθλέτικ Μπιλμπάο δύο φορές νίκησε την Μπαρτσελόνα εντός έδρας, και σε 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια σκόραρε τουλάχιστον 1 γκολ. Και τώρα η Μπιλμπάο μπορεί να διακριθεί με γκολ. Πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *