The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία (21) εναντίον Πολωνία (21)

EnglandU21-PolandU21-22.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21

Kolporter Arena, Kielce

Ημερομηνία αγώνα: 22/06/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Την ερχόμενη Πέμπτη στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 η εθνικής της Αγγλίας U-21 θα παίξει εναντίον των γηπεδούχων της οργάνωσης την εθνική της Πολωνίας U-21. Παρά το γεγονός ότι το τουρνουά πραγματοποιείται στην Πολωνία, σε αυτή την αναμέτρηση οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των Βρετανών, γιατί αυτή η ομάδα στη σύνθεσή της είναι φανερά ανώτερη από τους Δυτικούς Σλάβους, επιπλέον, τα κίνητρα των «λιονταριών» είναι στο ύψιστο επίπεδο, επειδή αυτή η ομάδα δεν έχει εγγυηθεί ακόμα την πρόκριση στα πλέι-οφ του τουρνουά.

Χωρίς ήττες

Η εθνική της Αγγλίας U-21 έπαιξε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 ήδη δύο ματς. Πρώτα τα νεαρά «λιοντάρια» έπαιξαν ισοπαλία με τους συνομηλίκους τους από τη Σουηδία, και στη συνέχεια κέρδισαν τους νέους Σλοβάκους με σκορ 2:1. Στο ενεργητικό της εθνικής Αγγλίας U-21 μετά από δύο γύρους είναι 4 πόντοι και η πρώτη θέση στον όμιλο A. Ενώ οι Σλοβάκοι έχουν τρεις βαθμούς, οι Σουηδοί – 2 βαθμούς. Η εθνική Πολωνίας U-21 κλείνει τον όμιλο.

Χωρίς νίκες

Εάν η εθνική της Αγγλίας U-21 βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου Α, η εθνική Πολωνίας U-21 είναι μόνο στην τέταρτη θέση. Στο ενεργητικό της εθνικής Πολωνίας είναι ένας πόντος και ο μόνος τρόπος να μπει στην κορυφή-2 και να προκριθεί στα πλέι-οφ είναι η νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι. Από την πολωνική εθνική ομάδα μπορούμε να αναμένουμε υψηλή δραστηριότητα, αυτή η ομάδα θα πάει στην επίθεση με μεγάλες δυνάμεις.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αγγλία U-21 δεν χρειάζεται αγωνιωδώς τη νίκη, αν και η ομάδα έχει κίνητρα σε ένα μεγάλο βαθμό, ενώ οι νέοι Πολωνοί θα παίξουν μόνο για τη νίκη. Τα «λιοντάρια» θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τις ελεύθερες ζώνες, οι οποίες θα εμφανίζονται στους Πολωνούς, και τέτοια τακτική μπορεί να τους φέρει την επιτυχία. Το επερχόμενο παιχνίδι έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι αποτελεσματικό. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *