The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία (21) – Γερμανία (21)

EnglandU21-GermanyU21-27.06

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-21

27/06/2017 07:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου θα συναντηθούν εθνική Αγγλίας U-21 και εθνική Γερμανίας U-21. Η εθνική Αγγλίας U-21 ήταν σε θέση να κερδίσει στον προκριματικό όμιλο Α, ενώ οι νέοι Γερμανοί έγιναν μόλις δεύτεροι στον όμιλο C, αλλά ως οι καλύτεροι δεύτεροι κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι-οφ του ευρωπαϊκού φόρουμ.

Οι ισχυρότεροι στον όμιλο Α

Η εθνική Αγγλίας U-21 στη φάση των ομίλων ήταν ισχυρότερη των νεαρών Πολωνών 3:0 και νεαρών Σλοβάκων 2:1, καθώς και σημείωσε ισοπαλία με τους Σουηδούς U-21. Στους τρεις αγώνες – δύο νίκες και μία ισοπαλία, επτά βαθμούς στο ενεργητικό, η εθνική Σλοβακίας U-21 είναι πίσω από την Αγγλία μία μονάδα. Η εθνική Αγγλίας U-21 το Μάρτιο του 2017 έπαιξε με την ομάδα Γερμανίας U-21. Σε αυτό το ματς η νίκη ήταν στους Γερμανούς με σκορ 1:0. Ενδεχομένως, οι εταιρείες στοιχημάτων στη γραμμή για την επερχόμενη αναμέτρηση καθοδηγούνται από το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα.

Πέρασαν ως καλύτεροι δεύτεροι

Η εθνική Γερμανίας U-21 έχασε τον τρίτο αγώνα της φάσης των ομίλων από την εθνική Ιταλίας U-21 με σκορ 0:1. Πριν από τον αγώνα με τους «μακαρονάδες» οι νέοι «αετοί» ήταν ισχυρότεροι από τους Τσέχους, νικώντας τους με σκορ 2:0, καθώς και την εθνική της Δανίας U-21 3:0. Η γερμανική ομάδα δείχνει ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο του ποδοσφαίρου σε αυτό το τουρνουά, αλλά η εθνική Ιταλία U-21 έδειξε ότι οι νεαροί Γερμανοί μπορούν να νικηθούν.

Πρόβλεψη

Η εθνική Αγγλίας U-21 δεν είναι κατώτερη στο επίπεδο από την εθνική Γερμανίας U-21. Ο επερχόμενος αγώνας σίγουρα θα είναι ενδιαφέρων και δραστήριος, και είναι απίθανο να είναι πολύ παραγωγικός. Και οι δύο ομάδες έχουν καλές γραμμές άμυνας, ένα σκοραρισμένο γκολ μπορεί να αποφασίσει για την τύχη του αγώνα. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,0 με απόδοση 1,53.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *