The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία εναντίον Ισπανία στις 15/11/2016

england-spain-15-11

Φιλικός αγώνας

αύριο, 10:00 μ.μ.

“Γουέμπλεϊ”, Λονδίνο

Η εθνική Αγγλίας την ερχόμενη Τρίτη εντός έδρας της θα φιλοξενήσει την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Παρά το φιλικό χαρακτήρα του επερχόμενου παιχνιδιού από τις δύο ομάδες αναμένονται αρχικές ενδεκάδες, έτσι ώστε το κοινό αυτής της αναμέτρησης δεν θα είναι μικρό.

Οι ηγέτες του ομίλου F

Η εθνική Αγγλίας, παρά τα προβλήματα με τον προπονητή, προχωράει πολύ καλά στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, και μετά από τέσσερις γύρους κατέχει την πρώτη θέση στον όμιλο F, έχοντας προβάδισμα από το πλησιέστερο διώκτη, τη εθνική Σλοβενίας, δύο μονάδες. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τα “λιοντάρια” στο “Γουέμπλεϊ” με πολύ αυτοπεποίθηση κερδίσανε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο την ομάδα της Σκωτίας, νικώντας τους Σκωτσέζους με σκορ 3:0. Η ομάδα του Southgate είναι τώρα σε καλή φόρμα και έχει εξαιρετική απόδοση σ τους αρνητικούς στόχους. Στα τέσσερα παιχνίδια οι πύλες των Άγγλων παρέμειναν κλειστές.

Επίσης ισχυρή άμυνα

Η εθνική Ισπανίας είναι επίσης εντάξει στο θέμα της άμυνας, αλλά ένα γκολ στο δίχτυ στους τελευταίους τέσσερις επίσημους αγώνες υπάρχει. Η ομάδα των Πυρηναίων έχασε δυνατό σουτ στην αναμέτρηση με την εθνική Ιταλίας, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην έδρα του αντιπάλου στις 6 Οκτωβρίου και έφερε το αποτέλεσμα 1:1. Οι Ισπανοί, όπως και οι Άγγλοι είναι ηγέτες του προκριματικού τους ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, αλλά σε αντίθεση με τα “λιοντάρια” οι Ισπανοί έχουν έναν ισχυρό αντίπαλο στο πρόσωπο της εθνικής ομάδας Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Όπως η εθνική Αγγλίας έτσι και η εθνική Ισπανίας έχουν καλοστημένο παιχνίδι στην άμυνα. Τώρα έξω είναι μέσα Νοεμβρίου, δηλαδή πολυάσχολη περίοδο στη ζωή των κορυφαίων κλαμπ, έτσι ώστε οι παίκτες, ακόμη και σε τόσο σημαντικές συναντήσεις όπως η επικείμενη, υποσυνείδητα θα εξοικονομούν δυνάμεις για τις μελλοντικές μάχες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 2.5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *