The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Αγγλία εναντίον Σλοβακία

England-Slovakia-04.09 (1)

Προκριματικά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στο Λονδίνο στο στάδιο «Γουέμπλεϊ» θα πραγματοποιηθεί ένα άλλο παιχνίδι της φάσης των ομίλων στα προκριματικά στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, όπου η Αγγλία θα παίξει εναντίον της εθνικής Σλοβακίας.

Μετά το γεγονός ότι η εθνική Αγγλίας για άλλη μια φορά είχε κακές επιδόσεις στον τελικό του διεθνούς τουρνουά στη Γαλλία, η ομάδα των «τριών λιονταριών» πήρε θερμά την εκστρατεία του προκριματικού γύρου του Παγκόσμιο Πρωταθλήματος στη Ρωσία. Έχοντας παίξει μέχρι σήμερα τον πρώτο προκριματικό γύρο, η εθνική Αγγλίας, όπως ήταν αναμενόμενο, παραμένει ένα από τα φαβορί, και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου F. Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπεροχή της βρετανικής ομάδας στον όμιλό της είναι παραπάνω από προφανής, αλλά υπήρχαν και λάθη, π.χ., οι αγώνες εναντίον εθνικών Σλοβενίας και Σκωτίας έχουν λήξει με ισοπαλία.

Η εθνική Σλοβακίας μετά από μια πολύ επιτυχημένη εμφάνιση στο Euro 2016 στη Γαλλία, όπως και οι περισσότερες ομάδες έπαιξε τον πρώτο κύκλο του σταδίου προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Το ξεκίνημα στα προκριματικά ήταν απλά απαίσιο, η εθνική Σλοβακίας έχασε τους πρώτους δύο γύρους ενάντια στους Βρετανούς και Σλοβένους, και στις δύο περιπτώσεις με σκορ 1:0. Αλλά οι επόμενες 4 νίκες στη σειρά με διαφορά τερμάτων 12:4 επέτρεψαν στη Σλοβακία να γίνει φαβορί και να πάρει μετά από 6 γύρους τη δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη

Το επερχόμενο ματς της Δευτέρας θα είναι πλέον έκτη προσωπική  συνάντηση μεταξύ της Αγγλίας και της Σλοβακίας. Πέρα από όλα αυτά θέλω να τονίσω ότι και οι δύο ομάδες την Παρασκευή έχουν παίξει τους αγώνες του 7ου γύρου, όπου ο αντίπαλος της Αγγλίας ήταν η εθνική ομάδα της Μάλτας, και της Σλοβακίας – η εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Κοιτώντας μπροστά, πιστεύω ότι στο ματς στο Γουέμπλεϊ στη νίκη είναι πιο κοντά η εθνική Αγγλίας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Αγγλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *