The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Νάπολι

Inter-Napoli-30.04

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Κυριακή, 30 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την Κυριακή το βράδυ στη Σέριε A θα παιχτεί ο αγώνα Ίντερ – Νάπολι, κάθε ομάδα με το δικό της τρόπο έχει κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι, η καθεμία θέλει να κερδίσει. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν την ναπολιτάνικη ομάδα ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που μπορούμε να αμφισβητήσουμε, δεδομένης της δεξιότητας της ομάδας του Πιόλι να παίξει στο δικό της Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα.

Και πάλι χωρίς την Ευρώπη;

Η Ίντερ αυτή τη σεζόν παίζει πολύ ασταθές, αλλά εντός έδρας τους οι Μιλανέζοι σπάνια χάνουν, προς το παρόν στο ενεργητικό της ομάδας είναι μόλις τρεις εντός έδρας ήττες με 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την ίδια στιγμή η σημερινή φόρμα των «μαύρο-μπλε» δεν είναι η καλύτερη, σε πέντε τελευταία παιχνίδια – τρεις ήττες από την Σαμπντόρια, Κροτόνε και Φιορεντίνα, καθώς και ισοπαλίες με τη Μίλαν και Τορίνο.

Οι πιθανότητες για τη δεύτερη θέση

Με τη σειρά της η Νάπολι πλέον δεν έχει ελπίδες για το Scudetto, αλλά για τη δεύτερη θέση στην Σέριε A αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί. Τώρα στο ενεργητικό των Ναπολιτάνων υπάρχουν 71 βαθμοί και η τρίτη θέση στον πίνακα. Η διαφορά της Νάπολι από την Ρόμα, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, είναι τέσσερις μονάδες, αλλά οι «λύκοι» έχουν ακόμα μπροστά ένα δύσκολο ματς με τη Λάτσιο και Γιουβέντους, δηλαδή απώλεια των πόντων είναι πολύ πιθανή. Εκτός έδρας η Νάπολι αυτή τη σεζόν παίζει εξαιρετικά: 10 νίκες σε 16 παιχνίδια με δύο ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ δεν έχει πουθενά να υποχωρήσει, η ήττα στο επερχόμενο παιχνίδι με την Νάπολι θα περιπλέξει σημαντικά την κατάσταση στο τουρνουά για τους Μιλανέζους, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Σε αυτό το ζευγάρι η Ίντερ είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ της συνάντησης, αν και στη σύνθεση και τις φιλοδοξίες η ομάδα του Πιόλι δεν είναι πολύ κατώτερη από τη Νάπολι, οπότε το ποντάρισμα στους «μαύρο-μπλε» φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *