The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Σαμπντόρια

Real-Madrid-Alaves-02.03 (1)

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Δευτέρα, 3 Απριλίου, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Προτεινόμενο στοίχημα: under 3.5 με απόδοση 1,76

Στα τελευταία 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Ίντερ έχει σκοράρει 22 γκολ (5,5 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσω όρο). Σε καθένα από αυτά πέρασε το over 3.5. Η αγορά αντέδρασε αμέσως, και τώρα στο over 2.5 δίνουν απολύτως τρελή για την Ιταλία απόδοση 1,45.

Η σειρά από αγώνες του «ύψους» της Ίντερ είναι μόνο μια σειρά από συμπτώσεις, και όχι το αποτέλεσμα κάποιου είδους χαρακτηριστικών του παιχνιδιού. Η ομάδα του Piyoli παίζει όπως πριν. Να υπενθυμίσω, ότι σε 5 γύρους πριν αποτελεσματικό τμήμα ήταν τα εξής σκορ – 1:0, 3:0, 1:0, 2:0 και 0:1. Μόλις 8 γκολ σε 5 αγώνες over 2.5 πέρασε μόνο με την Πεσκάρα του «πάτους». Έτσι η Ίντερ δεν είναι μία από αυτές τις ομάδες που για κάποιο λόγο έχουν εξαιρετική τάση στο over (όπως κάποια Βέρντερ Βρέμης, για παράδειγμα). Καλώς, παίξανε μερικά ματς στο over στη σειρά – και τι έγινε; Αντίθετα, τώρα η διακύμανση θα ταλαντεύεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, και η μέση απόδοση θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Η Σαμπντόρια είναι ομάδα του «πάτους». Τα εκτός έδρας παιχνίδια της παρέχουν μόνο 2,36 γκολ κατά μέσο όρο. Under 3.5 πέρασε ήδη σε 8 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 6 από αυτά πέρασε ακόμη και το under 2.5. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Γενουάτες έχουν προσδώσει σημαντικά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο. Μόνο 1 ήττα στους τελευταίους 8 γύρους, και ελάχιστη κιόλας από τη Γιουβέντους (0:1). Μόνο σε 1 από τα τελευταία 10 παιχνίδια η Σαμπντόρια δέχτηκε πάνω από 1 γκολ. Προφανώς, αυτή η ομάδα είναι πολύ δύσκολα να νικηθεί. Το αμυντικό 4-3-1-2 σύστημα κάνει την ομάδα ανίκητη. Η Ίντερ το γνωρίζει – στον πρώτο γύρο οι Μιλανέζοι έχασαν στη Γένοβα ξηρά (1:0).

Ωστόσο, όλα αυτά είναι ανοησίες. Το κύριο επιχείρημα υπέρ το under  είναι ειδήσεις προσωπικού από τους φιλοξενούμενους. Βλέπετε, η Σαμπντόρια δεν είναι από τις ομάδες που σκοράρουν. Η σεζόν τελειώνει, και στη σύνθεσή της μόνο 6 άτομα σκόραραν στόχους! Αυτό είναι το αντι-ρεκόρ του συνόλου της Σέριε A. Επιπλέον, από αυτούς τους έξι σκόρερ στο San Siro δεν θα παίξουν δύο – Muriel και Chic. Πιστέψτε με, είναι σκέτη τραγωδία για τους Γενουάτες. Ο Muriel είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης, 10 γκολ και 5 ασίστ (καλύτερος και στους δύο δείκτες), ο βασικός παίκτης στην επίθεση της Σαμπντόρια. Ο Chic είναι ένα Τζόκερ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει 7 γκολ, αν και μόνο 5 φορές βγήκε στο ξεκίνημα. Η γρηγοράδα στο σκοράρισμα είναι στο επίπεδο των κορυφαίων φόρβαρντ – ένα γκολ κάθε 115 λεπτά.

Στην πραγματικότητα από τους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν έμεινε μόνο ο Quagliarella. Δυστυχώς, ήταν ήδη 34 χρονών, δεν του φτάνει αρκετή ενέργεια για όλη τη σεζόν. Στους αγώνες του Μαρτίου εναντίον της Τζένοα και της Γιουβέντους, είχε μέτρια εμφάνιση, δεν ήταν ορατός.

Αποδεικνύεται ότι η Ίντερ έχει μια μεγάλη ευκαιρία για το μηδέν. Αποδυναμωμένη Σαμπντόρια στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον Ίντερ με υπερβολικό κίνητρο είναι απίθανο να προκαλέσει αίσθηση στην επίθεση. Και για τους Μιλανέζους ήρθε η ώρα να μαζευτούν, έχαναν πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Την ίδια στιγμή η άμυνα των Γενουατών είναι ισχυρή, και η Ίντερ δεν είναι τόσο δυνατή για να σκοράρει σε κάθε αγώνα από 3-4 γκολ. Με δεδομένη τη σημαντική ανισορροπία στις γραμμές (όπως κι να ‘χει το under 3.5 πέρασε στο 71% των έδρας αγώνων της Ίντερ και 86% των εκτός έδρας της Σαμπντόρια). Η δωρεάν μας πρόγνωση για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *