The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Ρόμα

Inter-Roma-26.02

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την επόμενη Κυριακή στη Σέριε A Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, στον οποίο η Ίντερ εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Ρόμα. Είναι μάχη των δύο γιγάντων του ιταλικού ποδοσφαίρου, όχι μόνο που οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι και που αγωνίζονται για να μπουν στη ζώνη του Champions League, οπότε το επερχόμενο ματς υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Τέταρτη στο πρωτάθλημα

Η Ίντερ μετά από 25 γύρους στη Σέριε A σκόραρε 48 πόντους, οι οποίοι επιτρέπουν σ’ αυτή την ομάδα να κατέχει την τέταρτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Σε πέντε τελευταία ματς η Ίντερ κέρδισε τρεις φορές και έχασε δύο φορές. Οι ήττες σημειώθηκαν από την Γιουβέντους και Λάτσιο. Στο πλαίσιο της Σέριε A της τρέχουσας σεζόν η ομάδα του Μιλάνου έχει παίξει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Δεύτερη στο πρωτάθλημα

Η Ρόμα πηγαίνει τέλεια στη σεζόν, η ομάδα του Spalletti προκρίθηκε στους 16 του Europa League, έχοντας αποκλείσει από το τουρνουά την ισπανική Βιγιαρεάλ, κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του ιταλικού πρωταθλήματος, πίσω από Γιουβέντους επτά μονάδες. Το επερχόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τους “λύκους”, επειδή η ήττα σ’ αυτό σχεδόν θα στερήσει τους Ρωμαίους τις πιθανότητες απόκτησης Scudetto, αφού η αποχή από την Γιουβέντους Τορίνο μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 10 πόντους, τους οποίους στις συνθήκες της Σέριε A θα είναι εξωπραγματικά να πάρεις πίσω.

Πρόβλεψη

Οι Μιλανέζοι απόκτησαν τη φόρμα, η Ίντερ παίζει πολύ καλά εντός έδρας ενώ η Ρόμα εκτός έδρας παίζει αισθητά κατώτερα από τον ίδιο τον εαυτό της εντός έδρας, οπότε οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν μια καλή ευκαιρία να πιάσουν τουλάχιστον ένα πόντο στο επερχόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για το ματς αυτό είναι: η Ίντερ δε θα χάσει με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *