The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Μπολόνια

Inter-Bologna-17.01

Κύπελλο Ιταλίας Γύρος των 16

αύριο, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας η Ίντερ εντός έδρας θα φιλοξενεί Μπολόνια. Και οι δύο ομάδες έρχονται στο επερχόμενο αγώνα σε καλή κατάσταση, η Ίντερ έχει ξεχάσει πότε έχανε τους πόντους, ενώ η Μπολόνια κατάφερε το περασμένο Σάββατο να κερδίσει εκτός έδρας την Κροτόνε, και έτσι προστάτεψε τον εαυτό της με τον καλύτερο καλύτερα από πιθανό υποβιβασμό στην Σέριε B.

Σε καλή κατάσταση

Η Ίντερ έχει αποκτήσει εκπληκτική κατάσταση, ο Stefano Pioli σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε σπουδαία δουλειά στην ομάδα του Μιλάνου, οι “μαύρο-μπλε” δεν κερδίζουν απλά, αλλά την ίδια στιγμή δείχνουν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι Κύπελλο Ιταλία είναι δευτερεύον πρωτάθλημα, και η Μπολόνια δεν είναι κορυφαίος αντίπαλος, οπότε στο επερχόμενο παιχνίδι μπορούμε να αναμένουμε από το γίγαντα του Μιλάνου όχι ακριβώς το κύριο σχήμα στο γήπεδο.

Όχι κενός ήχος

Για την Μπολόνια το Κύπελλο Ιταλίας είναι σημαντική. Το στόχο της διατήρησης της θέσης στην ελίτ των “κόκκινο-μπλε” έχει σχεδόν ολοκληρώσει, ενώ στα ευρωπαϊκά κύπελλα διά μέσω της Σέριε A η Μπολόνια σίγουρα δεν θα προκριθεί. Διά μέσω κυπέλλου είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά είναι δυνατόν, γι’ αυτό η ενδεκάδα του Donadoni θα προσπαθήσει. Στην Σέριε A η Μπολόνια εκτός έδρας παίζει όχι με τον καλύτερο τρόπο, σε 10 παιχνίδια έχει σημειώσει με 2 νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ εντός έδρας παίζει πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η βασική σύνθεση στην ομάδα του Μιλάνου δεν αναμένεται, επειδή μπροστά είναι η πτήση για τη Σικελία, και οι ισχυρότεροι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση μετά τον αγώνα με την Κιέβο. Με τη σειρά της η Μπολόνια έχει προβλήματα με την αποδοτικότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: under 3.5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *