The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Λάτσιο

Inter-Lazio-31.01

Κύπελλο Ιταλίας Προημιτελικός

αύριο, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του ιταλικού Κυπέλλου η Ίντερ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη ρωμαϊκή Λάτσιο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι παίζουν καλά αυτή τη σεζόν, αγωνίζονται για τη ζώνη του Champions League στη Σέριε A και βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξαιρετική κατάσταση. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι στον επερχόμενο αγώνα η Ίντερ έχει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει, και μάλλον, με αυτή τη θέση των “παντογνωστών” μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Εξαιρετική πρόοδο

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η Ίντερ μόνο κέρδιζε. Στην Σέριε A η Ίντερ ήταν ισχυρότερη από την Ουντινέζε, Κιέβο, Παλέρμο και Πεσκάρα, στο Κύπελλο Ιταλίας οι Μιλανέζοι στην παράταση έχουν νικήσει την Μπολόνια, η οποία έδωσε τη μάχη στους “μαύρο-μπλε”. Επί του παρόντος η Ίντερ βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη στη Σέριε A, δύο μονάδες πίσω από το μέλλον αντίπαλό του τη ρωμαϊκή Λάτσιο.

Δύο ήττες

Οι Ρωμαίοι στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν κέρδιζαν, η ενδεκάδα του Inzaghi έχασε πρώτα απ’ τη Γιουβέντους εκτός έδρας και στη συνέχεια εντός έδρας από την Κιέβο. Στον αγώνα κατά της Βερόνας τους Ρωμαίους δεν μπόρεσε να βοηθήσει ο Ιμμόμπιλε, ο οποίος έχει αποκλειστεί, αλλά στον αγώνα ενάντια Ίντερ ο επιθετικός αυτός αναμένεται να βγει. Για τον Inzaghi το Κύπελλο Ιταλίας είναι τουρνουά υψίστης σημασίας, οπότε στο Μιλάνο θα πάει το κύριο σχήμα των «αετών».

Πρόβλεψη

Η Ίντερ τώρα έχει αποκτήσει εξαιρετική κίνηση, ο Stefano Pioli γνωρίζει πολύ καλά ότι δε θα καταφέρει να ανταγωνιστεί με τη Γιουβέντους τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο είναι αρκετά πιθανό. Η Ίντερ έχει το πλεονέκτημα της έδρας της, από το οποίο οι «μαύρο-μπλε» δεν θα παραλείψει να επωφεληθούν. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι τα καλύτερα της ματς η ρωμαϊκή ομάδα έπαιξε εντός έδρας της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *