The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίνγκολσταντ – Μπάγερ στις 07/05/2016

Ингольштадт-Бавария-07.05

Σάββατο 7 Μαΐου 2016, Ίνγκολσταντ, «Audi-Sportpark», 16:30 (UTC/GMT +2), 1η γερμανική Μπουντεσλίγκα, 33η αγωνιστική.

Αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων: νίκη της Ίνγκολσταντ      – 14, ισοπαλία – 6,50, νίκη της Μπάγερν – 1,20.

Ίνγκολσταντ

Το πρώτο βαυαρικό ντέρμπι με τον κύριο εκπρόσωπο της χώρας της η Ίνγκολσταντ πραγματοποίησε σταθερά, αλλά μετά το διάλειμμα άρχισε να χάνει από το «κόκκινο αυτοκίνητο» στη φυσική, τρώγοντας δύο φορές στο τέλος – από τον Λεβαντόφσκι και Λάμα (αποτέλεσμα – 2:0). Όπως και τον Δεκέμβριο, τώρα οι «μαύροι» βρίσκονται σε σημαντική απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έχοντας 7 πόντους προβάδισμα από το 16ο σύλλογο της χώρας, η Ίνγκολσταντ εγγυάται τη θέση στην ελίτ του εθνικού ποδοσφαίρου. Φέτος ο νεότερος σύλλογος της Μπουντεσλίγκα δεν ηττήθηκε ούτε μία φορά εντός έδρας, αφήνοντας ανέπαφη την πύλη ακόμη και στον αγώνα με τη Σάλκε και Μπορούσια από την Γκλάντμπαχ.

Μπάγερν

Ο Γκουαρντιόλα στην τρίτη (και τελευταία) του βαυαρική σεζόν βρίσκεται κοντά στους τίτλους στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Γερμανίας, αλλά και πάλι έχασε στα ημιτελικά του Champions League. Στη μέση της εβδομάδας η Ατλέτικο ηττήθηκε 2:1, όμως δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση στην αποφασιστική φάση του διαγωνισμού του κύριου τουρνουά των συλλόγων του Παλαιού Κόσμου.

Ελαφρός εξαντλημένη η κύρια σύνθεση της Μπάγερν σαφώς θα αραιωθεί με ονομαστικούς αντικαταστάτες όπως ο Mario Götze. Ωστόσο, ακόμη και στις καλύτερες στιγμές της, η Μπάγερν αντιμετώπιζε σθεναρή αντίσταση. Η λειτουργική της ετοιμότητα σήμερα δεν είναι καλύτερη.

Πρόβλεψη: Ίνγκολσταντ – Μπάγερν

Η επιμονή της Ίνγκολσταντ δύσκολα να εμποδίσει την Μπάγερν να λάβει την «Ασημένια κούπα». Για το «κόκκινο αυτοκίνητο» για να κερδίσει το τρόπαιο είναι αρκετή μόνο μία μονάδα στις υπόλοιπες δύο στροφές. Ωστόσο οι «μαύροι» δε θα παραδοθούν στο έλεος του φαβορί στην τρέχουσα κατάστασή τους. Η μεγάλη έκπληξη στο «Audi-Sportpark» είναι επίσης πιθανή.

Δημοφιλέστερο στοίχημα: χάντικαπ για τη Ίνγκολσταντ (+1,5)


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *