The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 23/04/2016 στις 19:15

Эвертон-МанчестерЮнайтед-23.04

Το Σάββατο, 23 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου της Αγγλίας μεταξύ της Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για τις δύο ομάδες η συνάντηση αυτή είναι πολύ σημαντική. Όσο για την Έβερτον τόσο και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η τρέχουσα σεζόν δεν είναι η καλύτερη, η ομάδα της Λίβερπουλ έχει παγιδευτεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και δεν πολεμάει για τίποτα, ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” εξακολουθούν την απελπισμένη μάχη για να μπουν στη ζώνη του Champions League.

Άσχημα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα των “ζαχαρωτών” στην Premier League, φαίνεται ότι η ομάδα σταμάτησε να παίζει στο πρωτάθλημα. Στους τελευταίους έξι αγώνες – τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ως αποτέλεσμα οι «μπλε» απογειώθηκαν από την πρώτη δεκάδα ομάδων της Premier League και τώρα καταλαμβάνουν την 11η θέση στην κατάταξη της ελίτ του αγγλικού πρωταθλήματος.

Άνοδος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι παίκτες του Λουίς Φαν Γκάαλ αντίθετα, την άνοιξη του 2016 δείχνουν καλό ποδόσφαιρο, το οποίο υποστηρίζεται από ωραία αποτελέσματα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν μία ήττα και τέσσερις νίκες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει την Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται για να μπει στην τετράδα των ισχυρότερων ομάδων της Premier League, αλλά και το Κύπελλο της Αγγλίας η ομάδα από το Μάντσεστερ δεν θα αρνηθεί.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον τελευταίο καιρό το μόνο που κάνει είναι να χάνει και να παίζει ισοπαλία. Τα αποτελέσματα αυτά οδηγούν σε αβεβαιότητα τους παίκτες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα του επικείμενου αγώνα. Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε μια αξιοπρεπή πορεία και σαφώς προσπαθεί να πάρει το Κύπελλο της Αγγλίας. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,50 στη WilliamHill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *