The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Λίβερπουλ

everton-liverpool-19-12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, 10:00 μ.μ.

Γκούντισον Παρκ, Λίβερπουλ

Στο Γκούντισον Παρκ μας περιμένει το πιο παλιό ντέρμπι της Αγγλίας, Merseyside derby, θα παίξουν Έβερτον εναντίον Λίβερπουλ.

Θα ξεκινήσω με την γηπεδούχος ομάδα. Η Έβερτον στο τρέχον πρωτάθλημα ξεκίνησε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα «ζαχαρωτά» τον πρώτο τους αγώνα έχασαν μόνο στον 6ο γύρο, κάτι που επέτρεψε την Έβερτον, έστω για πολύ λίγο, αλλά να μείνει μεταξύ των ηγετών της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Ωστόσο, μετά τον έκτο γύρο, έχουν παιχτεί 10 αγώνες μέχρι τότες, η Έβερτον κατάφερε να κερδίσει μόνο δύο, και μία νίκη πέφτει στον αγώνα τελευταίας περιοδείας. Έτσι, στο 16ο γύρο η Έβερτον νίκησε την Άρσεναλ 2:1, και ήταν στο ρόλο του κυνηγού.

Όσο για τη Λίβερπουλ, επιτέλους είδαμε το λάθος των «κόκκινων». Η ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ στον τελευταίο γύρο έπαιξε ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ 2:2, και πριν από αυτό έχασε στο δραματικό αγώνα ενάντια Μπόρνμουθ 4:3. Ωστόσο, η Λίβερπουλ εξακολουθεί να είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Την παραμονή του αγώνα οι τραυματισμένοι της Λίβερπουλ είναι: Τζαν, Ings, Κουτίνιο, Sturridge και Lovren, κάτι που σίγουρα προκαλεί πονοκέφαλο κατά την επιλογή της βάσης.

Πρόβλεψη

Κατά τους τελευταίους πέντε αγώνες του παλαιότερου ντέρμπι της Αγγλίας η Λίβερπουλ είχε το πλεονέκτημα, έχοντας σημειώσει δύο νίκες με το ίδιο σκορ 4:0. Οι άλλοι τρεις αγώνες έληξαν με ισοπαλία 1:1, 0:0, 1:1. Η Έβερτον εντός έδρας δεν μπορεί να νικήσει τον κύριο εχθρό της από το 2010. Η Έβερτον αυτή τη σεζόν εντός έδρας δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα. Νομίζω ότι, αν και η Λίβερπουλ θα επιθυμεί τη νίκη, αλλά κάπου θα έχει στο νου το λάθος με την Γουέστ Χαμ και την Μπόρνμουθ. Προτεινόμενο στοίχημα για τον αγώνα: χάντικαπ 1 +1.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: χάντικαπ 1 (1) με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *