The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Έβερτον εναντίον Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ

Everton-Newcastle-23.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Γκούντισον Παρκ 

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έβερτον

Να στοιχηματίσει κανείς στη νίκη των «toffee» εξαιτίας του παράγοντα της έδρας είναι σαφώς μια αμφίβολη επιχείρηση. Την ομάδα περιμένουν αλλαγές εκτός εποχής, αυτό είναι γνωστό από καιρό. Στην αρχή της σεζόν έχουν γίνει δυνατές δηλώσεις για τον αγώνα για την πρώτη τετράδα, στο τέλος αποδείχθηκε – να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ναι, ο ερχομός του καινούριου προπονητή έχει δώσει κάποια αποτελέσματα, αλλά φαίνεται ασφαλίζοντας τον εαυτό της, η Έβερτον επέτρεψε στον εαυτό της από τώρα να ηρεμήσει. Δύο μονάδες στα τρία παιχνίδια δεν είναι ούτε λίγο ούτε πολύ, δεδομένου ότι έπαιξαν με τη Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ενώ είναι πολύ αμφίβολο αν καταφέρουν να νικήσουν τη Νιουκάσλ, οι «καρακάξες» τώρα παίζουν πολύ ωραία. «Toffee» όπως έχαναν σχεδόν σε κάθε αγώνα, έτσι και συνεχίζουν να το κάνουν.

Νιουκάσλ

Η νίκη επί της Άρσεναλ δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί. Οι «κανονιέρηδες» εκτός έδρα δεν παίζουν καλύτερα από την Γουότφορντ, για παράδειγμα. Ενώ αξίζει να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι η Νιουκάσλ από το Φεβρουάριο δεν σκόραρε μόνο στη Λίβερπουλ. Καθώς και στο γεγονός ότι σε 11 παιχνίδια εκτός έδρας σκόραρε τουλάχιστον μία φορά. Παρεμπιπτόντως σκόραρε και στις δύο Μάντσεστερ. Οι πιθανότητες για κοινή επιτυχία είναι περίπου ίσες. Η αλήθεια είναι ότι οι «καρακάξες» δεν μπορούν να νικήσουν «toffee» στην έδρα τους εδώ και οκτώ χρόνια.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον χάνει αρκετά σ’ όλη τη σεζόν. Με τις ομάδες όπως η Νιουκάσλ είναι πάντα δύσκολο να παίξεις. Θα είναι δύσκολο για τους γηπεδούχους, με μεγάλα προβλήματα στην επίθεση και ιδιαίτερα την άμυνα, να παίξουν στο «μηδέν». Φαίνεται πολύ λογικό το γκολ των φιλοξενούμενων, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της Νιουκάσλ στους τελευταίους γύρους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Νιουκάσλ Γιουνάιτεντ είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 2,11.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *