The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη  για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Arsenal-ManchesterCity-02.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 2 Απριλίου, 6:00 μ.μ.

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ο κεντρικός αγώνας του 30ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας τη σεζόν 2016-17 θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, όπου η Άρσεναλ θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι αγωνίζονται για τη θέση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ απέχει από τη ΜΣ επτά βαθμούς. Από την άποψη των κινήτρων η σημαντική υπεροχή σημειώνεται στην πλευρά της Άρσεναλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «αετοί» πάνε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να χάσουν.

Ήδη έκτη

Η Άρσεναλ δεν είχε και την καλύτερη εμφάνιση το Μάρτιο του 2017. Οι «κανονιέρηδες» αυτή την περίοδο πραγματοποίησαν τέσσερις επίσημους αγώνες, τρεις εκ των οποίων έχασαν. Οι ήττες συνέβησαν από τη Λίβερπουλ και Γουέστ Μπρομ στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς και από την Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η μόνη νίκη καταγράφηκε στον αγώνα στο FA Cup εναντίον της Λίνκολν. Στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ μετά από 27 αγώνες βρίσκεται στην 6 θέση, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 50 βαθμοί.

Προς το παρόν τρίτη

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι μετά τις 28 συναντήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχει 57 βαθμούς, που επιτρέπουν στην ομάδα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν έπαιξε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 10 νίκες και 4 ήττες. Καλύτερα από τη ΜΣ εκτός έδρας στην αγγλική ελίτ παίζει μόνο η Τσέλσι.

Πρόβλεψη

Στον αγώνα μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του ArsenVenger δεν μπορεί να χάσει σε καμία περίπτωση, ακόμα και η ισοπαλία δεν ικανοποιεί τους «κανονιέρηδες», οπότε απ’ αυτό το σύλλογο πρέπει να περιμένουμε μέγιστο δραστηριότητας, που πρόκειται να φέρει στους μελλοντικούς γηπεδούχους ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους «ερυθρόλευκους» φαίνεται λογικό. Η δωρεάν μας πρόγνωση για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,32.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *