The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Κολωνία

Arsenal-Koln-14.09

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Φάση ομίλων

Πέμπτη, 14/09/2017 08:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς, Λονδίνο

Είναι πολύ ασυνήθιστο να βλέπεις την Άρσεναλ να παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτή τη σεζόν έγινε πραγματικότητα. Ο πρώτος αγώνας στον δεύτερο σημαντικότερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό η ομάδα του Βενγκέρ θα πραγματοποιήσει με τη γερμανική Κολωνία που ξεκίνησε πολύ κακώς στη σεζόν. Όλοι περιμένουν από τους “κανονιέρηδες” μια σίγουρη νίκη στον αγώνα, κάτι που επιβεβαιώνεται, μεταξύ άλλων, από τη γραμμή των bookmaker.

Μετά από 3:0

Η Άρσεναλ ξεκίνησε κάπως περίεργα στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην αρχή στο δικό τους στάδιο Έμιρεϊτς οι «κανονιέρηδες» με μεγάλη δυσκολία νίκησαν τη Λέστερ με σκορ 4: 3. Στο δεύτερο γύρο έχασαν εκτός έδρας από τη Στόουκ 0:1, μετά απ’ αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, χάνοντας από τους «κόκκινους» 0:4. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Άρσεναλ εντός έδρας της νίκησε την Μπόρνμουθ με σκορ 3:0. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ βρίσκεται στην 11η θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 6 βαθμοί.

Κάτω

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν η Κολωνία πώλησε τον αρχηγό της επίθεσης Αντονί Μοντέστ, ο οποίος μετακόμισε στην κινεζική Σούπερ Λιγκ. Στη θέση του Γάλλου ήρθε ο Κολομβιανός Κόρδοβα, ο οποίος έπαιξε στο παρελθόν στη Μάιντς, αλλά προς το παρόν τα πράγματα αυτού του Νοτιοαφρικανού στη σύνθεση της Κολωνίας δεν πάνε με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από τρεις γύρους η Κολωνία δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα βαθμό, η κατάσταση αυτή οδήγησε στο γεγονός ότι οι μελλοντικές φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 18η θέση της Μπουντεσλίγκα, δηλαδή στο κάτω-κάτω μέρος.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ εντός έδρας της είναι πάντα πολύ δραστήρια. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Βενγκέρ στην Κολωνία θα βγάλει δεύτερο σχήμα, γιατί το επόμενο Σαββατοκύριακο οι «κανονιέρηδες» θα παίξουν εκτός έδρας με την Τσέλσι, και το επερχόμενο ματς με τους «μπλε» είναι, όπως κα να ‘χει, πιο σημαντικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *