The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Λέστερ

Arsenal-Leicester-26.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Τετάρτη, 26 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν αγώνες του 28ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ένας εκ των οποίων θα είναι η αναμέτρηση της Άρσεναλ Λονδίνου και Λέστερ. Η Άρσεναλ το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφερε να κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό αγώνα του FA Cup, είναι μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη επιτυχία των «κανονιέρηδων» κατά την τρέχουσα σεζόν, με τη σειρά της η Λέστερ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν έπαιζε, ξεκουραζόταν, επειδή η Τότεναμ, ο αντίπαλος των «αλεπούδων στο 34ο γύρο, το Σάββατο έπαιζε με τη Τσέλσι στον άλλο ημιτελικό αγώνα στο FA Cup.

Φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Άρσεναλ προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup, αλλά η ομάδα δεν χάνει την ελπίδα να προκριθεί και στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Τώρα η Άρσεναλ βρίσκεται στην έβδομη θέση του πίνακα, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 57 πόντοι και επτά μονάδες διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι και την τέταρτη θέση. Η Άρσεναλ εντός έδρας στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έπαιξε 15 παιχνίδια, όπου κατάφερε να σημειώσει 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Όχι πολύ εκτός έδρας Λέστερ

Η Λέστερ Σίτι αυτή τη σεζόν δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση στα εκτός έδρας ματς, μόλις μία νίκη σε 16 παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό οι «αλεπούδες» άρχισαν να δείχνουν καλό ποδόσφαιρο, και μπορούμε να μην αμφιβάλουμε ότι οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να φέρει από την πρωτεύουσα της Αγγλίας κάποιους πόντους. Τώρα στο ενεργητικό της Λέστερ είναι 37 πόντοι και μόλις έξι μονάδες χάντικαπ πριν από τη ζώνη του υποβιβασμού, δηλαδή, ακόμα υπάρχει ο κίνδυνος να αποκλειστεί από το ελίτ αγγλικό πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Όσο η Άρσεναλ τόσο και η Λέστερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση τώρα, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο επερχόμενος αγώνας θα αποδειχθεί ενδιαφέρον και παραγωγικός. Η πρόγνωσή μας για αυτή τη συνάντηση: over 2.5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *