The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Χαλ

Arsenal-HullCity-11.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στο πλαίσιο του 25ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Χαλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι μελλοντικές γηπεδούχοι έχουν μια μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας στην επικείμενη συνάντηση, οι Λονδρέζοι παίζουν εντός έδρας τους, έχουν πολύ υψηλό κίνητρο μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Τσέλσι, ενώ σε εκτός έδρας αγώνες οι «τίγρεις» παίζουν με μεγάλη δυσκολία.

Δύο ήττες

Στους δύο ακραίους αγώνες η Άρσεναλ έχασε, πρώτα εντός έδρας τους οι «κανονιέρηδες» έχασαν από την Γουότφορντ, και στη συνέχεια, εκτός έδρας από τη Τσέλσι με σκορ 1:3. Τώρα στο ενεργητικό των «ερυθρόλευκων» είναι 47 πόντοι και η τέταρτη θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλία. Εντός έδρας της η Άρσεναλ έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου σημείωσε οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτούς τους αγώνες η ομάδα του Βενγκέρ είχε σκοράρει 24 γκολ και έχασε μόνο 13.

Καλή φόρμα

Η Χαλ Σίτι δεν διαμαρτύρεται για τη φόρμα της. Σε πέντε τελευταίους αγώνες οι “τίγρεις” έχουν καταφέρει να κερδίσουν δύο φορές με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η νίκη συνέβη στο “KC” και τα θύματα των «αρπακτικών» ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ, η ισοπαλία καταγράφηκε επίσης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι ήττες από την Φούλαμ και Τσέλσι. Αν εντός έδρας της η Χαλ είναι σε θέση να καταπολεμήσει οποιονδήποτε, στα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Σίλβα έχει προβλήματα προς το παρόν.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ μετά την ήττα από την Τσέλσι θα τρέξει να σκοράρει γκολ από το πρώτο λεπτό. Η Χαλ δεν έχουν και την ισχυρότερη άμυνα, σίγουρα θα υπάρξουν λάθη, με τη σειρά τους, οι ίδιοι οι «τίγρεις» μπορούν να σκοράρουν, κάτι που μπορεί να δει κανείς από τις στατιστικές τους. Το επερχόμενο ματς πολύ πιθανό να γίνει παραγωγικό, η Άρσεναλ είναι καλή εντός έδρας, ενώ η Χαλ χάνει πολλά εκτός έδρας, ο αγώνας του πρώτου γύρου μεταξύ των αντιπάλων έληξε με το σκορ 4:1 υπέρ της Άρσεναλ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: over 2.5 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *