The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Arsenal-ManchesterCity-12.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν η Άρσεναλ Λονδίνου θα παίξει με τους τρέχοντες πρωταθλητές Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου 2018 στις 6:00 μ.μ.

Άρσεναλ

Το καλοκαίρι η Άρσεναλ άλλαξε τον προπονητή και έκανε μια σειρά ενισχύσεων ειδικά στην άμυνα και την κεντρική ζώνη. Οι «κανονιέρηδες» αγόρασαν ακόμα και τον τερματοφύλακα, Bernd Leno. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν η ομάδα του Εμέρι έχασε από την Ατλέτικο στη διαδικασία των πέναλτι, παίζοντας στην κανονική διάρκεια του αγώνα 1:1, νίκησε συντριπτικά την ΠΣΖ (5:1), την Τσέλσι στα πέναλτι (2:1) και την Λάτσιο (2:0).

Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ενισχύθηκε εκτός σεζόν μόνο με το Marez, αφήνοντας τις υπόλοιπες θέσεις αμετάβλητες, αν και η συμφωνία με το Jorginho ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. Σε φιλικούς αγώνες οι «πολίτες» έχασαν από την Μπορούσια (0:1), τη Λίβερπουλ (1:2), αλλά νίκησαν την Μπάγερν (2:3) και με καλή διάθεση κέρδισαν το Σούπερ Καπ της Αγγλίας, νικώντας τη Τσέλσι (0:2).

Πρόβλεψη

Ανεξάρτητα από το πόσο καλά ενισχύθηκε η Άρσεναλ, η ομάδα χρειάζεται χρόνο για προσαρμογή: οι παίκτες μεταξύ τους και στο προπονητή. Ο πρώτος αγώνας με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι μια πολύ σοβαρή δοκιμασία για τον Εμέρι, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε τη νίκη των «κανονιέρηδων». Η Σίτι είναι καλοστημένη ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία, καθόλου αδικαιολόγητα,  θεωρείται υποψήφιος για τον τίτλο πρωταθλήτριας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: χάντικαπ 0 για τη Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *