The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Arsenal-ManchesterUnited-02.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Έμιρεϊτς

Ο κεντρικός αγώνας του 15ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο ομάδες θέτουν υψηλούς στόχους, αγωνίζονται για τη θέση στο Top-4 της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους «κανονιέρηδων» ελαφρώς  φαβορί του αγώνα, αλλά και στους «διάβολους» οι παντογνώστες αφήνουν καλές πιθανότητες να κερδίσουν βαθμούς.

Τέταρτοι στην κατάταξη

Η Άρσεναλ μετά από 14 γύρους στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος Αγγλίας, στο ενεργητικό της ομάδας του Wenger υπάρχουν 28 βαθμοί, η διαφορά με τον ηγέτη Μάντσεστερ Σίτι είναι 12 βαθμούς, από την τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα Τσέλσι – μία μονάδα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τρεις νίκες επί της: Χάντερσφιλντ, Μπέρνλεϊ, Τότεναμ και έχασαν εκτός έδρας από τη ΜΣ και την Κολωνία στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεύτερη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κάποιο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να ανταγωνιστεί με τους γεωγραφικούς της γείτονες, τους «πολίτες», αλλά τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταγωνιστεί κανείς με τους «αετούς», η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον αρκετά πίσω, αλλά τη δεύτερη θέση προς το παρόν η ομάδα του Μουρίνιο κρατάει με σιγουριά, έχοντας χάντικαπ από τη Τσέλσι τρεις μονάδες. Τα δύο τελευταία παιχνίδια της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε, νικήθηκαν η Μπράιτον και η Γουότφορντ εκτός έδρας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, αν στη προηγούμενη σεζόν οι «διάβολοι» έπαιζαν τέλεια εκτός έδρας, κατά την τρέχουσα περιοδεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις τρεις νίκες με δύο ήττες στους επτά αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ στο Στάδιο Έμιρεϊτς έχει επτά νίκες σε επτά παιχνίδια, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο τρεις νίκες στον ίδιο αριθμό αγώνων. Οι «κανονιέρηδες» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πρόθυμοι να μπουν στην κορυφή-3 της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, και γι’ αυτό είναι αναγκαίο να κερδίζει βαθμούς με τις κορυφαίες ομάδες, ειδικά σε εντός έδρας αγώνες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ευάλωτη εκτός έδρας της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Άρσεναλ δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *